Connect with us

Ştiri din Sălaj

Amenzi de peste 620.000 lei aplicate de poliţiştii sălăjeni în doar două săptămâni


Peste 100 de infracţiuni au fost sesizate şi 360 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială


Polițiștii sălăjeni au luat măsuri suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, în Sezonul Estival 2019.

În perioada 18-30 iunie, Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj a acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și liniștii publice, pe perioada sezonului estival 2019.

Astfel, în perioada de referință, polițiștii au fost sesizaţi despre comiterea a 136 de infracţiuni, din care 26 la regimul circulaţiei rutiere (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis şi conducere cu autoturismul neînmatriculat).

Dintre acestea, 36 contra patrimoniului(furturi, distrugeri), iar diferenţa au constituit alte genuri de infracţiuni, şi au surprins în flagrant 11 persoane.

Pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială prevăzute de Legea 61/1991 republicată, oamenii legii au aplicat 360 de sancțiuni contravenționale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri au acționat la nivel judeţean, în urma abaterilor constatate fiind aplicate 1853 de sancțiuni.

Dintre acestea, 15 au fost pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 709 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar diferenţa au constituit alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 92 de permise de conducere (39 pentru depăşirea cu mai mult de 50 Km/h a vitezei maxime admise pe sectorul de drum respectiv) şi 33 de certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 624673 lei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj