Connect with us

FOTBAL

Unirea Sălăţig, punctaj maxim pe teren propriu, în retur


Gruparea condusă de Ioan Zaharie a reuşit să câştige cele şapte meciuri disputate pe teren propriu în returul Seriei Vest din Liga a V-a şi a încheiat sezonul pe locul 7


Deşi nu a avut un lot numeros, Unirea Sălăţig a  făcut un retur foarte bun şi a încheiat campionatul  pe locul 7.

În a doua parte de campionat, gruparea condusă de Ioan Zaharie a ieşit în evidenţă mai ales la meciurile de pe teren propriu unde a avut punctaj maxim în cele 7 jocuri.

Şi în ultima etapă, Unirea a  trecut la pas de AS Carastelec şi şi-a facilitat misiunea din primul sfert de oră, când a deschis scorul prin Mircea Druţă.

Sălăţigul a mai avut un moment bun pe finalul primei reprize, când a mai marcat de două ori prin Emil Nechita şi Darius Marchiş şi la pauză a fost 3 – 0. “Zarurile” erau aruncate, dar în partea secundă jocul a devenit mai echilibrat.

Oaspeţii au redus din diferenţă prin Demjen Iosif, dar nu s-a pus problema învingătoarei, deoarece Unirea Sălăţig a fost stăpână pe joc şi a mai marcat în minutul 87 prin Cristian Lască.


Unirea Sălăţig – AS Carastelec     4 – 1 (3 – 0)

Au marcat: Mircea Druţă (‘12), Emil Nechita (‘41), Darius Marchiş (‘45) şi Cristian Lască (‘87), respectiv Demjen Iosif (‘71)

Unirea: Nicuşor Chiş – Mircea Druţă, Ionuţ Marchiş, Darius Marchiş, Cristian Lască, Vlad Marian, Traian Cucioan (cpt.), Rareş Iacob, Alin Ilieş, Emil Nechita şi Ionuţ Cucioan. Rezerve: Cătălin Cucioan, Ionuţ Zaharie, Vlad Petrenciu şi Marius Ardelean.  Delegat: Ioan Zaharie

AS Carastelec: Ionuţ Maier – Vlad Souca, Kovacs Zoltan, Kocsis Csaba, Szabo Mark, Szabo Roland (cpt.), Demjen Iosif, Balog Rajnald, Fejer Robert, Kovacs Laszlo şi Kelemen Levente. Rezerve: Szabo Richard şi Szabo Norbert. Delegat: Szabo Szilard

Au arbitrat: la centru: Rareş Balotă (Bocşa), asistenţi: Marius Giamănu (Zalău) şi Szarvadi Adam (Deja)

Observator AJF: Tarr Adorjan (Meseşenii de Jos)

Jucătorul meciului: DARIUS MARCHIŞ


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL