Connect with us

CUPA ROMANIEI

Boldor Florex Hida s-a oprit în şaisprezecimi la Cupa României


Gruparea condusă de Andrei Boldor a făcut o figură frumoasă la turneul final de la Bacău şi la prima participare la un astfel de turneu a reuşit să ajungă până în 16-imile competiţiei, fiind eliminată de FC Muncelului Bistriţa


Boldor Florex Hida a fost surpriza plăcută din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj a încheiat sezonul pe locul 4 în Superligă şi a ajuns până în finala Cupei României, fiind învinsă în ultimul act de Dia Guard Divino.

Totuşi, prestaţia bună din Cupa României i-a dat dreptul să participe la turneul final de la Bacău.

Vineri, gruparea condusă de Andrei Boldor a debutat în competiţie şi a făcut-o cu dreptul, reuşind o victorie cu 3 – 2 în faţa celor de la Copanex Bacău.

Vineri seară, sălăjenii au trecut cu 2 – 1 şi de Metropolis Bucureşti şi astfel, cu punctaj maxim, Boldor Florex Hida a câştigat Grupa 23 şi s-a calificat în turul II al competiţiei.

În această fază, gruparea condusă de Andrei Boldor a dat peste Softvision Cluj-Napoca, iar în timpul regulamentar cele două grupări nu au putut fi despărţite, scorul fiind egal, 2 – 2.

Astfel, s-a trecut direct la executarea loviturilor de departajare, în urma cărora gruparea din judeţul Sălaj a ieşit victorioasă şi s-a calificat în 16-imile competiţiei.

Din păcate, aventura sălăjenilor la primul turneu final s-a încheiat sâmbătă.

De la ora 15.00, echipa din Hida s-a duelat cu FC Muncelului Bistriţa în şaisprezecimi, cei din urmă reuşind să se impună.

Cu toate acestea, având în vedere că este prima experienţă la un turneu final, putem spune că Boldor Florex Hida a făcut o figură frumoasă şi cu siguranţă experienţa acumulată la Bacău va fi benefică pentru sezonul următor din Campionatul de Minifotbal Onix Sălaj.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI