Connect with us

CUPELE EUROPENE

Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău: “Atâta timp cât eu sunt primar, echipa de volei nu se va desfiinţa!”


Edilul municipiului Zalău a dat asigurări că CS Volei Municipal îşi va continua activitatea, în ciuda unor probleme venite ca urmare a managementului defectuos al conducerii clubului


În această vară, vicecampioana României a avut două probleme mari şi late. Nu vorbim aici de probleme sportive, ci de problemele financiare. Mai întâi, putem puncta aici restanţele salariale, deoarece jucătorii şi staff-ul nu au mai fost plătiţi în ultimele patru luni, deşi Primăria municipiului a virat banii, conform contractului de finanţare.  Mai apoi, au existat mari probleme în ce priveşte acoperirea acelui procent de 10% ce trebuie să provină din mediul privat.

În ce priveşte salariile, voleibaliştii mai aşteaptă încă banii şi, cel puţin deocamdată, nu au acţionat clubul în instanţă.

Greutăţile vin acum de la banii din mediul privat, deoarece conducerea clubului trebuie să acopere o sumă de aproximativ 300.000 de lei, iar contractul de finanţare se încheie pe data de 30 iunie. Altfel spus, dacă până la finalul lunii în conturile clubului nu vor fi depuşi cei 10% din mediul privat, Primăria nu va mai putea semna noul contract de finanţare.

Primarul municipiului este la curent cu aceste mari probleme şi e decis să se implice din nou la redresarea corabiei, la fel ca şi în vara anului 2016, când CS Volei Municipal nu a putut acoperi contribuţia venită din mediul privat.

“În cursul zilei de marţi, cei din club au solicitat şi ultima tranşă de bani, conform contractului de finanţare, precizând că s-a găsit soluţia privind contribuţia de 10%. Oricum, atâta timp cât eu sunt primar, echipa de volei nu se va desfiinţa. Doar nu de nebun m-am implicat şi acum trei ani la rezolvarea problemelor financiare, în ce priveşte acea contribuţie de 10% ce trebuie să provină din mediul privat”, a declarat Ionel Ciunt pentru Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in CUPELE EUROPENE