Connect with us

CUPA ROMANIEI

FOTO. Boldor Florex Hida a debutat cu o victorie la turneul final al Cupei României


Gruparea condusă de Andrei Boldor a trecut cu 3 – 2 de Copanex Bacău şi aşteaptă cu încredere al doilea meci din grupă, cel cu Metropolis Bucureşti


În aceste zile, judeţul Sălaj este reprezentat de Boldor Florex Hida la turneul final al Cupei României la minifotbal. Competiţia se desfăşoară în acest final de săptămână, la Bacău.

Gruparea condusă de Andrei Boldor a ajuns până în finala fazei judeţene a Cupei şi şi-a câştigat dreptul de a participa la turneul final. Zis şi făcut.

Echipa din Hida este una dintre cele 93 de echipe înscrise la turneul final şi face parte din Grupa 22, alături de Copanex Bacău şi Metropolis Bucureşti.

Vineri, Boldor Florex Hida a debutat cu dreptul la turneul final, reuşind o victorie la limită în faţa echipei băcăuane, după un joc pe care l-a controlat.

La pauză, echipa lui Andrei Boldor avea 2 – 0, iar în partea secundă, avantajul sălăjenilor a crescut, 3 – 0.

În cele din urmă s-a terminat 3 – 2, însă după acest prim succes, cei de la Boldor Florex Hida au un moral bun înaintea celui de-al doilea joc din grupă şi aşteaptă cu încredere duelul cu Metropolis Bucureşti.

Disputa dintre sălăjeni şi echipa din capitală va avea loc vineri, de la ora 21.30.


Boldor Florex Hida – Copanex Bacău 3 – 2 (2 – 0)

Au marcat: Dragoş Covaci, Cristian Unguruşan şi Florin Săstraş

Boldor Florex: Marius Groza – Dragoş Covaci, Cristian Puşcaş, Andrei Boldor, Ioan Unguruşan, Cristian Unguruşan, Marius Teglaş, Marius Cheţa, Sergiu Horvat şi Florin Săstraş. Conducător: Andrei Boldor


Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI