Connect with us

DIVIZIA A1

Bogdan Tănase: “Nu am nicio noutate despre Volei Municipal Zalău”


Tehnicianul care ar urma să conducă vicecampioana României din sezonul următor încă nu a semnat niciun contract cu formaţia zălăuană deşi cele două părţi au purtat discuţii şi au negociat încă din  luna mai


Situaţia de la Volei Municipal Zalău este departe de a se limpezi. Cu toate că au trecut două luni de când s-a terminat sezonul, conducerea vicecampioanei României nu a reuşit mare lucru în priviinţa stagiunii 2019 – 2020, care va începe în luna octombrie.

Problemele financiare au făcut ca mai mulţi jucători să nu mai aştepte şi să semneze cu alte echipe.

Nici situaţia antrenorului din sezonul viitor  încă nu este clarificată, cu toate că încă din luna mai, conducerea a purtat discuţii avansate cu Bogdan Tănase, antrenorul de la Steaua Bucureşti.  De atunci însă nu a mai apărut nicio noutate despre numirea noului tehnician, iar conducerea nu a mai dat publicităţii niciun detaliu.

Problemele financiare par să îl împiedice pe antrenor să semneze contractul, până când acestea nu se vor rezolva.

“Nu am nicio noutate despre Volei Municipal Zalău şi trebuie să vorbesc cu conducerea.  Nu am semnat cu Volei Municipal şi nu vreau să comit ilegalităţi. Nu cunosc problemele care sunt la Zalău, doar ce am citit şi eu prin presă şi am văzut că au ceva datorii”, ne-a declarat Bogdan Tănase, cel care în ultimele sezoane a pregătit-o pe Steaua Bucureşti, formaţie care s-a retras din Divizia A1 şi va activa în liga secundă.

În cariera sa, Bogdan Tănase a mai fost secundul reputatului Stelian Moculescu la VfB Friedrichshafen cu care a cucerit campionatul în Germania.

Ca şi principal, Tănase a antrenat naţionala Ungariei şi cea de juniori a Austriei, iar în România a mai pregătit-o pe “U” Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVIZIA A1