Connect with us

CUPA ROMANIEI

FOTO. Campionatul de Minifotbal Onix şi-a premiat câştigătorii şi participanţii


După un sezon plin de meciuri, echipele din Superligă, Liga A1 şi Liga B au primit răsplata în funcţie de clasarea pe care au avut-o la final de campionat. Organizatorii au pus la bătaie premii consistente, atât pentru echipe, cat si pentru golgheteri, cei mai buni portari, arbitri, dar si colaboratori


Sezonul 2018 – 2019 s-a terminat oficial duminică după-amiază, cand la Baza Sportiva Onix Traian a avut loc festivitatea de premiere a Campionatului de Minifotbal Onix. Dupa un sezon plin de meciuri, a venit şi răsplata pentru toate participantele în competiţie, iar organizatorii s-au pregătit cât au putut mai bine pentru acest eveniment şi au pus la bătaie premii consistente.

A fost o zi plină, care a început cu jocul demonstrativ dintre G 4 şi X Team Ortelec, în care s-a impus echipa din Ortelec.  De la ora 18.00 a început festivitatea de premiere la Liga B şi Liga A1, care a fost oficiată de Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România dar şi de către Gheorghe Ciule, directorul regional din cadrul FMR.

S-a luat ordinea inversă a clasamentului, iar toate participantele au fost trecute în revistă şi au primit diplome de participare şi CEC-uri cu o valoare de 100 lei, care pot fi folosite pentru achitarea taxelor de competiţie sau pentru achiziţionarea de echipamente sportiv.

Formaţiile din “careul de aşi” au luat premii mai consistente, astfel că Unirea Hereclean, X Team Ortelec, AS Onix şi Brothers Team au primit cupe, iar cele de pe podium au intrat şi în posesia unor medalii şi a unor mingi. Mobil Team a fost desemnată cea mai fair-play echipă şi ca răsplată pentru comportarea pe care a avut-o pe întreg sezonul a primit o diplomă, o cupă, dar şi o minge.

Vasile Aioanei, cel mai bun portar din Liga B

La fel ca şi în ultimii ani, organizatorii au acordat şi premii individuale. În Liga B, golgheterul campionatului a fost Florin Morar (AS Onix), urmat de Andrei Dalnoki (Mobil Team), în timp ce pe a treia treaptă a podiumului au fost doi jucători cu acelaşi număr de goluri, Vlad Duma (Brothers Team) şi Florin Pop (Unirea Hereclean). Cel mai bun portar a fost desemnat Vasile Aioanei, de la Bad Boys, echipă care s-a clasat pe locul 5, dar care are cel mai mic număr de goluri primite! Fiecare a primit câte o diplomă, dar şi un trofeu.

Răzvan Gal şi Cosmin Cuibuş,  cei mai buni marcatori din Liga A

Festivitatea de premiere a continuat cu Liga A, acolo unde au evoluat echipele ce nu au prins Superliga. În acest eşalon, pe podium au fost G4, Venus Giurtelec şi Squadra Azzura, care au primit diplome, cupe, medalii, mingi, dar şi CEC-uri cu o valoare de 100 lei.

Celelalte competitoare au primit diplome de participare şi CEC-uri de aceeaşi valoare, în timp ce premiul fair-play ce a constat într-o diplomă, o minge şi o cupă a fost acordat echipei Info Plus. S-a trecut la premii individuale, iar Robert Onaţ de la Squadra Azzura – câştigătoarea Ligii A – a fost desemnat cel mai bun portar.

O situaţie mai inedită s-a consemnat în topul celor mai buni marcaotri, iar Cosmin Cuibuş (G 4) şi Răzvan Gal (Venus Giurtelec) au împărţit prima poziţie, ambii având acelaşi număr de goluri. Locul 2 în topul celor mai buni marcatori a fost ocupat de Rareş Hossu (Squadra Azzura), iar podiumul a fost închis de Claudiu Meleg (Voinţa Aghireş).

Premii mai consistente pentru Dia Guard Divino şi Autovip Garden

După ce echipele din Liga B şi Liga A şi-au primit premiile a urmat un meci demonstrativ între  Squadra Azzura şi Brothers Team, câştigătoarele celor două eşaloane, joc în care s-a impus echipa ce a câştigat Liga B! Apoi trebuia să aibă loc finala mică a Cupei României, însă Autoland Hosu nu s-a mai prezentat, iar în aceste condiţii, Autovip Garden a câştigat la “masa verde”. S-a trecut apoi la festivitatea de premiere a participantelor din Superligă, eşalon în care au evoluat opt grupări.

Michelin, Rapid Peceiu, Stelya Brădet şi Grand Team Şimleu au fost recompensate cu diplome de participare  şi CEC-uri cu o valoare de 100 lei, iar grupările din “careul de aşi” au avut parte de o premiere mai stufoasă. Chiar şi ocupanta locului 4 – Boldor Florex Hida a primit medalii şi cupă, iar cele de pe podium au intrat şi în posesia unor mingi.

Cele mai consistente premii le-au primit cele mai valoroase echipe din Campionatul de Minifotbal Onix, vicecampioana Dia Guard Divino şi campioana Autovip Garden.

Dacă Dia Guard a fost răsplătită pentru locul 2 cu o diplomă, o cupă, medalii, două mingi şi un CEC cu o valoare de 600 de lei, Autovip Garden a primit nu mai puţin de patru mingi, iar CEC-ul a avut o valoare de 1.000 de lei.

După ce la Campionatul Regional Nord-Vest a fost desemnat cel mai bun portar, Andrei Mocan (Dia Guard Divino) a primit şi premiul pentru cel mai bun portar din Superliga sălăjeană ce a constat într-o cupă şi o diplomă. S-au premiat şi cei mai buni marcatori, iar pe locul 3 a fost Adelin Neaga de la Grand Team Şimleu, urmat de Mihai Moş de la Autovip. Pe primul loc a fost acelaşi Ciprian Pavel, care în acest an a fost golgheter şi în Liga a IV-a Sălaj, dar şi în Superliga de minifotbal, unde joacă cu succes de ani buni pentru Dia Guard Divino.

Au fost premiaţi toţi arbitrii şi colaboratorii

Organizatorii Campionatului de Minifotbal Onix i-au răsplătit pentru activitatea din întreg sezonul pe toţi arbitri, astfel că Vasile Stâncel, Nicolae Chiş-Ciure, Gheorghe Ciule, Marcel Petrean, Robert Goie, Fabian Rus, Bogdan Cozorici, Alexandru Turian, Ciprian Cimpoieş, Paul Georgescu, Gabriel Puşcaş, Lorin Latiş, Răzvan Lădar, Adrian Negrean şi Flavius Seiche au primit câte o diplomă şi un mic trofeu.

Nu au fost uitaţi nici colaboratrii, iar asistentul medical – Samir Sabou, cât şi redactorii de la Sportul Sălăjean, Călin Onicaş, Ionuţ Costinaş, Cristian Moldovan şi Darius Teglaş au primit câte o diplomă  pentru sprijinul acordat în promovarea activităţii de minifotbal.

Festivitarea de premiere s-a încheiat după finala mare a Cupei României, când au fost premiate cele patru grupări din “careul de aşi”. Inclusiv Autoland Hosu a primit o diplomă şi o cupă, chiar dacă nu s-a prezentat la acest joc, iar celelalte echipe din primele trei locuri au fost răsplătite cu diplome, cupe, medalii, dar şi cu câte două mingi.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI