Connect with us

Sporturi

FOTO. Cornel Onaţ s-a retras. Hida, “răpusă” de Ciocmani în ultima etapă


La meciul din ultima etapă dintre CS Hida şi Dumbrava Ciocmani a avut loc un moment mai special, marcat de retragerea lui Cornel Onaţ. Mijlocaşul hidanilor a pus ghetele în cui, iar la partida cu Dumbrava acesta a dat doar lovitura de start, având în vedere că a suferit o accidentare gravă în urmă cu patru etape. Din păcate, acest moment a fost umbrit de rezultatul înregistrat pe teren, acolo unde echipa din Ciocmani s-a impus la trei goluri diferenţă


S-a tras cortina şi peste Liga a V-a. În Seria Est a fost un sezon plin de evenimente şi un echilibru între echipe cum nu a mai fost demult în această Serie. Duminică s-au desfăşurat ultimele partide din acest sezon, iar unul dintre cele mai interesante, cel puţin pe hârtie, era programat la Hida, între echipa locală şi Dumbrava Ciocmani.

În cazul unei victorii, echipa din Hida încheia sezonul pe locul 6, în timp ce echipa din Ciocmani viza o clasare pe locul 7.

Acesta a fost şi un meci mai special pentru Cornel Onaţ, cel care şi-a încheiat cariera de jucător.

După ce a suferit o accidentare gravă în meciul cu Agronova Dragu, Coco, cum îl ştie toată lumea nu a mai putut juca şi la jocul din ultima etapă a decis să dea lovitura de start, în mod simbolic, acesta însemnând şi ultimul moment petrecut pe terenul de fotbal în calitate de jucător.

Pe vremea când era junior a dat probe la “U” Cluj şi cei de acolo l-au dorit, însă în cele din urmă nu a mai ajuns acolo, fiind oprit de familie. Însă, Coco a jucat cu succes în Liga a IV-a la Minerul Zăghid, Rapid Zimbor, Luceafărul Bălan sau CS Hida.

De acum, Cornel Onaţ se va ocupa doar de pregătirea echipei din Hida, alături de care speră să revină în Liga a IV-a.

Cât despre meciul propriu zis, CS Hida a început mai bine, dar la prima fază importantă, Dumbrava Ciocmani a deschis scorul, profitând de o eroare în apărarea gazdelor. Cei de la Hida au căutat golul egalizator, însă nu au avut destulă luciditate în faţa porţii şi până la urmă, tot oaspeţii au marcat.

La scurt timp de la reluare, Samuel Lingurar a marcat pentru 3 – 0, iar Vlad Revnic a realizat dubla marcând pentru 4 – 0.

La acest scor, a venit şi golul de onoare al gazdelor, reuşit de Ionuţ Pop. Astfel, CS Hida încheie dezamăgitor sezonul, iar de cealaltă parte, cu siguranţă şi Dumbrava Ciocmani spera la o clasare mai bună.


Cornel Onaţ, antrenor CS Hida: “Sunt bucuros de ceea ce am realizat şi am avut o carieră frumoasă. Cred că mai puteam să joc un an sau doi la acest nivel, însă, accidentarea aceasta m-a forţat să mă retrag. Am fost în probe la Universitatea Cluj şi deşi cei de acolo m-au dorit, am fost nevoit să renunţ, deoarece nu m-a lăsat tatăl meu. Dar, am jucat în Liga a IV-a la echipe precum Minerul Zăghid, Rapid Zimbor sau Luceafărul Bălan, echipe cu care ne băteam pentru primele locuri. Iubesc fotbalul şi acum îmi propun să realizez ca antrenor ceea ce nu am reuşit ca jucător. Dacă o să am susţinere, îmi doresc să reuşesc să duc Hida pe locul 1 în Liga a IV-a. Singur nu pot, dar dacă o să am parte de susţinere, asta îmi doresc să realizez pe plan sportiv. Avem promisiuni, acum rămâne de văzut”.


CS Hida – Dumbrava Ciocmani                  1 – 4 (0 – 2)

Au  marcat: Ionuţ Pop (‘79), respectiv Vlad Revnic (‘15 şi 75), Ionuţ Iacob (‘30) şi Samuel Lingurar (‘67)

CS Hida: Dorin Bîrsan – Andrei Clepa, Cristian Puşcaş, Ioan Unguruşan, Cristian Moldovan, Dorin Pop, Takacs Alexandru (cpt.), Ionuţ Pop, Marius Luca, Sergiu Onaţ şi Cristian Şomai. Rezerve: Bogdan Căţănaş – Alin Roşu, Emanuel Rus, Andrei Boldor, Dorel Boldor şi Cornel Onaţ. Delegat: Florian Midi

Dumbrava:  Ovidiu Muncelean – Ovidiu Toma, Romeo Kiraly, Dorin Roş, Vlad Revnic, Samuel Lingurar, Andrei Bălan, Răzvan Neagotă, Daniel Crecan, Ionuţ Iacob (cpt.) şi Narcis Fechete. Rezerve: Denis Lucaci şi Ionuţ Neagotă. Delegat: Gheorghe Neagotă

Au arbitrat: la centru: Sergiu Duma (Zalău), asistenţi: Alexandru Pop (Gîrceiu) şi Lavinia Cucuian (Păuşa)

Observator AJF: Emil Cozac (Zalău)

Jucătorul meciului: SAMUEL LINGURAR


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi