Connect with us

DIVIZIA A1

Vasile Coţa: “La Volei Municipal Zalău toate sunt bune şi frumoase”


Preşedintele vicecampioanei României spune că toate problemele financiare se vor rezolva, după ce s-a reuşit aducerea acelui aport de 10% din mediul privat


Situaţia de la Volei Municipal Zalău a devenit delicată în ultima perioadă, după ce la echipă au apărut problemele financiare. Jucătorii nu şi-au mai văzut salariile pe ultimele luni, iar în acest sens, o parte dintre ei au şi plecat de la echipă şi intenţionează să dea clubul în judecată. Problemele au fost şi de altă natură, deoarece conducerea nu reuşise să vină cu banii proveniţi din mediul privat,  adică acel procent de 10% din bugetul pentru sezonul trecut, ceea ce înseamnă 350.000 de lei.

Cum contractul de finanţare cu Primăria municipiului Zalău din cadrul programului “Promovarea sportului de performanţă” se termină pe data de 30 iunie, clubul mai avea la dispoziţie câteva zile pentru a veni cu banii. În caz contrar, autorităţile locale nu ar  putea semna un nou contract de finanţare, pentru sezonul 2019 – 2020.

În cadrul şedinţei de azi, de la Consiliul Local, primarul Ionel Ciunt a spus că s-a rezolvat problema cu banii proveniţi din mediul privat, dar şi problema cu salariile jucătorilor, până la finalul lunii aprilie. Şi din punct de vedere al preşedintelui Vasile Coţa, problemele sunt ca şi rezolvate.

“La Volei Municipal Zalău toate sunt bune şi frumoase. S-au depus toate deconturile la Primărie şi toate sunt în regulă. S-a adus şi acel aport de 10%”, a sunat declaraţia conducătorului.

Nu ştim însă cum s-au putut rezolva problemele financiare, în condiţiile în care jucătorii sunt tot neplătiţi de câteva luni, lucru confirmat de aceştia. La mijloc este vorba de peste 800.000 de lei.

Vom reveni cu mai multe amănunte

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1