Connect with us

DIVERSE

River Plate a câştigat ediţia de vară a Cupei CLT 


Raul Papp şi compania şi-au adjudecat marele trofeu al ediţiei din această vară, la capătul a trei zile  de meciuri pline şi spectaculoase. Mai mult, câştigătoarea a dat şi cel mai bun portar al competiţiei


Timp de trei zile, Baza Sportivă Onix Traian a găzduit o nouă ediţie a Cupei CLT, competiţie organizată de Consiliul Local al Tinerilor în fiecare vară şi iarnă. În perioada 17 – 19 iunie s-a desfăşurat ediţia de vară din 2019, iar la start s-au aflat 7 echipe.

Este vorba despre Jangalanga, Giurtelec, FC Viitorul, FC Brădet, Time Caffe Jibou, Nuşfalău şi River Plate. În acest an sistemul de desfăşurare al partidelor a fost fiecare cu fiecare, şi un meci a durat 40 de minute, 20 de minute repriza.

La fel ca în fiecare an, cei care au dorit au avut ocazia să vadă la “lucru” jucători promiţători din judeţul Sălaj, dar nu numai. “Cap de listă” printre participanţii din acest an este Iuliu Haţiegan – jucător la “U” Cluj în Liga a II-a, iar lista poate continua cu sălăjenii Rareş Pop, Andrei Pop, Răzvan Birta, Sergiu Bercean, Iustin Ardelean sau Sebastian Duma – ultimii trei fiind jucătorii care recent au promovat cu Unirea Mirşid în Liga a III-a.

Sigur, au fost mulţi jucători de calitate şi nu vrem să omitem pe nimeni, iar cu asemenea loturi, echipele participante au oferit jocuri de cea mai bună calitate.

La capătul a trei zile de competiţie, singura formaţie care a reuşit victorii pe linie a fost River Plate, cea care şi-a adjudecat marele trofeu. Pe locul 2 s-a clasat Nuşfalău, grupare care a pierdut cu 3 – 0 meciul cu River Plate. Podiumul a fost completat de FC Brădet.

Surpriza neplăcută a acestei ediţii a fost Time Caffe Jibou. Deşi a avut în componenţa lotului nume precum Rareş Pop, Iuliu Haţiegan, Răzvan Birta sau Dănuţ Cozma, “jibouanii” au fost învinşi de River Plate cu 6 – 1.

Organizatorii au oferit şi premii individuale. Astfel, golgheterul competiţiei a fost Eduard Stejerean de la FC Brădet, în timp ce premiul pentru cel mai bun portar i-a revenit lui Raul Papp de la câştigătoarea River Plate.


River Plate: Raul Papp, Flavius Brisc – Alex Nerţan, Cristian Tand, Paul Cioargă, Rareş Filip, David Morar, Cătălin Buda, Alex Papp şi Andrei Vaida. Delegat: Flavius Brisc


Nuşfalău: Mădălin Şandor – Florin Pop, Alex Taloş, Paul Pintea, Alin Chende, Raul Moldovan, Sergiu Bercean, Sebastian Duma şi Olimpiu Ardelean. Delegat: Florin Pop


FC Brădet: Leonard Mureşan – Rareş Blăjan, Eduard Stejerean, Mihai Cristea, Lorenzo DeFrancesco, Dragoş Ilieş, Mihai Moldovean, Tudor Pura, Rareş Simoc, Alex Ştefan, Szabo Robert şi Marius Muntean. Delegat: Rareş Simoc


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVERSE