Connect with us

CUPA ROMANIEI

Boldor Florex Hida, în premieră la un turneu final!


Formaţia condusă de Andrei Boldor participă la final de săptămână la Cupa României de la Bacău unde vor fi prezente 96 de echipe


Deşi nu are o vechime foarte mare în Campionatul de Minifotbal Onix, Boldor Florex Hida a făcut un sezon reuşit, iar în Supreligă s-a clasat pe locul 4, în spatele formaţiilor de top, Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu.

Şi în faza judeţeană a Cupei, echipa lui Andrei Boldor a avut un parcurs foarte bun şi a ajuns să dispute finala cu Dia Guard Divino. Gruparea din Hida a reuşit surpriza în această competiţie, după ce în semifinale a trecut de Autoland Hosu, iar după acel rezultat şi-a şi asigurat prezenţa la turneul final al Cupei României.

În premieră, Boldor Florex Hida va lua startul la o competiţie naţională, urmând să fie prezentă la Cupa României de la Bacău, care va avea loc de vineri şi până duminică.

Nu mai puţin de 96 de echipe vor participa la această competiţie, la care Boldor Florex Hida merge cu încredere. Finalista Cupei din Sălaj a fost repartizată în grupa a 23-a, alături de Metropolis Bucureşti şi Copanex Bucureşti.

Primul meci va fi vineri, de la ora 12.00, în compania formaţiei din Bacău, după care tot vineri, de la ora 21.30, Boldor Florex se va duela cu Metropolis Bucureşti. Primele două clasate din grupă, dar şi cele mai bine clasate două formaţii de pe locurile 3 se vor califica în prima fază eliminatorie. Competiţia va continua sub o altă formă pentru formaţiile care nu prind faza eliminatorie, astfel că vor juca la cupa consolării.

“Este greu să ne fixăm un obiectiv, dar ne dorim cel puţin să ieşim din grupă şi apoi vom vedea ce putem face. În cazul în care dăm peste echipe tari, nu putem avea mari pretenţii. Mergem cu încredere, iar pentru noi participarea la acest turneu reprezintă o satisfacţie. În primul rând este o sastisfacţie că ne-am câştigat dreptul de a participa la Bacău, după ce la faza judeţeană a Cupei am ajuns în finală. Şi jucătorii sunt foarte bucuroşi că vom participa la o astfel de competiţie, iar mulţi dintre ei şi-au luat concedii. Din păcate avem unele probleme de lot. Ne vom deplasa cu 11 jucători, dar nu ştiu în ce măsură vor putea juca toţi”, ne-a declarat Andrei Boldor, conducătorul echipei din Hida.

La turneul de la Bacău, Sălajul va fi reprezentat şi de către trei arbitri, Nicolae Chiş-Ciure, Marcel Petrean şi Alexandru Turian.


Programul din grupe al echipei din Hida:

Vineri, ora 12.00: Boldor Florex Hida – Copanex Bacău

Ora 21.30: Boldor Florex Hida – Metropolis Bucureşti


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI