Connect with us

DIVIZIA A1

Conducerea vicecampioanei României încă nu a venit cu raportul de activitate


“Comisia a solicitat conducerii acel raport de activitate a clubului, pe care vrem să îl cercetăm la centimă. Aşteptăm în continuare cu nerăbdare acel raport”, ne-a declarat Mircea Groza , preşedintele Comisiei pentru cultură,sport şi învăţământ din cadrul Consiliului Local Zalău


Din momentul în care s-a descoperit faptul că banii viraţi de Primărie pentru salarii nu au ajuns în buzunarele jucătorilor, au ieşit la suprafaţă mai mult probleme financiare la clubul condus de Vasile Coţa.

Reprezentanţii autorităţilor locale au solicitat un raport de activitate complex, atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar şi administrativ.

Din păcate, conducerea clubului a întârziat să vină cu actele, deşi au trecut aproape două luni de la terminarea sezonului.

S-au făcut somaţii pe adresa clubului, dar în zadar.

Situaţia de la club trebuia discutată de mult, dar întâlnirile de la Primărie nu au avut loc, din mai multe motive.

Primarul Ionel Ciunt preciza, în zilele trecute, că va avea loc o şedinţă a Comisiei pentru sănătate, cultură, învăţământ, cea care acordă şi verifică fondurile de la Primărie în ce priveşte contractele de finanţare cu structurile sportive.

Mircea Groza – preşedintele comisiei, spune că întâlnirea nici nu avea rost să aibă loc, atâta timp cât conducerea de la CS Volei Municipal nu a venit cu raportul de activitate.

Acesta îi mai aşteaptă pe cei de la club să depună actele. Preşedintele comisiei a precizat, însă, că în cursul zilei de miercuri va avea loc oricum o şedinţă cu membrii respectivei comisii, urmând ca – joi – cazul să fie analizat în Consiliul Local, care se va întruni cu ocazia şedinţei ordinare.

“Încă nu a avut loc şedinţa, pentru că nu a venit raportul de activitate al echipei. Mizăm că până joi, când va avea loc şedinţa ordinară de la Consiliu Local, acesta va ajunge. Dacă nu, o să mai facem o somaţie pe adresa clubului. Comisia a solicitat conducerii acel raport de activitate a clubului, pe care vrem să îl cercetăm la centimă. Aşteptăm în continuare cu nerăbdare acel raport. Ştim că banii care trebuiau să fie colectaţi din mediul privat nu au venit încă. Miercuri, o să ne întâlnim cu membrii Comisiei şi o să vedem mai multe. O să ne pregătim mai bine pentru şedinţa de Consiliu Local”, ne-a declarat Mircea Groza – preşedintele Comisiei de cultură, sport şi învăţământ.

Vă reamintim că din comisie fac parte Mircea Groza – preşedinte, Ovidiu Mureşan – secretar, Ioana Tuduce, Mirel Seişanu şi Anca Turcu – membri.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 26 iunie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1