Connect with us

Ştiri din Sălaj

TRAGEDIE. Un bărbat a murit strivit de o autospecială de salubrizare


Tragicul eveniment s-a produs azi-dimineaţă în localitatea Călacea – comuna Gîrbou. În timp ce încerca să-şi repare maşina, şoferul în vârstă de 53 de ani a decedat fiind strivit de greutatea autospecialei


Un teribil eveniment a avut loc azi-dimineaţă în jurul orei 11.00, pe raza localităţii Călacea. Ioan M., originar din satul Lemniu – comuna Letca, dar care locuia în Zalău şi-a pierdut viaţa într-un mod tragic, în timp ce încerca să-şi repare maşina de serviciu.

În vârstă de 53 de ani, acesta lucra la o firmă de salubrizare din Negreşti Oaş care prestează servicii în aproape jumătate din judeţul Sălaj.  Ioan era şofer.

Din păcate, azi-dimineaţă, autospeciala pe care lucra acesta s-ar fi defectat, iar în momentul în care a intrat în Călacea, conform unor martori, acesta l-ar fi zărit pe un localnic ce lucra la un tractor şi i-a cerut acestuia o cheie pentru a putea lucra la maşină, reclamând că pernele de aer de la o roată au rămas blocate.

Dar, o nenorocire avea să se întâmple. Conform unor localnici, în momentul în care Ioan M. a încercat să desfacă un furtun, pernele au cedat şi bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost strivit de greutatea autospecialei.

“Ioan este originar din Lemniu şi chiar sâmbătă am fost împreună la o nuntă. Era un om extraordinar şi dimineaţa când m-a sunat cineva să-mi dea vestea tragică, am întrebat-o de mai multe ori dacă vorbim despre aceeaşi persoană. Nu mi-a venit să cred. Era mereu un om vesel”, ne-a spus Dorel Man, primarul comunei Letca.

Ioan M. are o fiică care anul trecut s-a căsătorit. Soţia lui este originară din comuna Hereclean şi împreună locuiau în Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj