Connect with us

FOTBAL

Flore Pop: “Promovarea în Liga a III-a este rodul unei munci de 7 ani la Unirea Mirşid”


Directorul sportiv de la campioana Sălajului este extrem de fericit după ce proiectul pus la cale de Unirea Mirşid a dat roade, iar campioana Sălajului a promovat în Liga a III-a şi a readus Sălajul în lumea bună a fotbalului românesc


După doi ani de pauză, Sălajul are din nou echipă în Liga a III-a, iar acest lucru se datorează celor de la Unirea Mirşid.

Înfiinţată în 2012, gruparea condusă de Călin Bereschi a avut un salt impresionant, iar în cei 7 ani a câştigat de trei ori titlul în Sălaj, a jucat trei baraje de promovare, iar al treilea a fost cu noroc. Unirea a trecut cu 4 – 2 la general de Viitorul Ulmeni şi a promovat în Liga a III-a, iar directorul sportiv de la campioana Sălajului s-a declarat extreme de fericit, după ce proiectul pus la cale de Unriea Mirşid a dat roade.

Trup şi suflet altături de echipă încă din 2012 – Flore Pop – consideră că promovarea în Liga a III-a a însemnat rodul unei munci de 7 ani.

“Promovare în Liga a III-a este rodul unei munci de 7 ani. Am avut alături un grup unit şi un conducător – Călin Bereschi – care ar vrea să îl aibă orice echipă. Am demonstrat că suntem cea mai puternică echipă din Sălaj. A fost un meci frumos, în care am luptat până în ultima secundă, iar bucuria din final şi sentimentele sunt de nedescris în cuvinte. Le mulţumim tuturor care au venit să ne susţină. Nu am dezamăgit publicul sălăjean, care are nevoie de o echipă în ligile superioare, pentru ca următoarele generaţii să aibă nişte idoli”, ne-a declarat Flore Pop.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL