Connect with us

HANDBAL

Sălăjeanca Ştefania Mocuţ, la lotul naţional


“Portăriţă” a fost convocată pentru a participa cu Naţionala de Cadete la Trofeul Carpaţi


Sezonul 2018 – 2019 a fost unul de vis pentru sălăjeanca Ştefania Mocuţ. După ce a cochetat cu Centrul de Excelenţă de la Braşov, până la urmă “portăriţa” din Badon a plecat de la CSS Zalău la Centrul de Excelenţă de la Baia Mare şi în paralel a evoluat pentru CSS 2 Baia Mare, grupare alături de care a devenit vicecampioană naţională.

Însă, în articolul în care am scris despre performanţa reuşită de tânăra handbalistă, Mocuţ ne-a mărturisit faptul că îşi doreşte să ajungă la lotul naţional.

Ei bine, visul ei s-a îndeplinit, iar în această săptămână, pe numele ei a venit convocare la lotul naţional de cadete al României.

În perioada 24 iunie – 4 iulie la Predeal – Izvorani va avea loc o pregătire centralizată a Naţionalei, după care în perioada 4 – 8 iulie, România va participa la Trofeul Carpaţi, competiţie rezervată categoriei de vârstă U 15.

Turneul se va desfăşura la Izvorani.

“Este cel mai frumos lucru care i s-ar putea întâmpla unui sportiv”, ne-a mărturisit Ştefania Mocuţ, după ce a aflat că a fost convocată la lotul naţional.

Să spunem că Mara Pop şi Karina Ghinea (ambele de la CSS Zalău) fac parte din lotul lărgit şi pe adresa clubului ar putea veni o convocare în zilele următoare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL