Connect with us

CUPA ROMANIEI

Sezonul din minifotbalul sălăjean se încheie cu finalele Cupei României. PROGRAMUL COMPLET


Duminică, la Baza Sportivă Onix Traian are loc finala mare dintre Dia Guard Divino şi Boldor Florex Hida, dar şi finala mică dintre Autovip Garden şi Autoland Hosu. Tot duminică se va organiza şi festivitatea de premiere din ligile judeţene de minifotbal


Dacă Superliga de minifotbal şi Liga A1 s-a încheiat de două săptămâni, la finalul săptămânii trecute s-a pus punct final şi în Liga B, care a avut în componenţă nu mai puţin de 18 echipe, astfel că a fost nevoie de disputarea a 34 de etape.

Au mai rămas de jucat doar finalele Cupei României, care au fost programate duminică.

Pentru trofeu se vor lupta Boldor Florex Hida şi Dia Guard Divino, în timp ce în finala mică se vor duela Autovip Garden şi Autoland Hosu.

Trei dintre aceste patru echipe vor participa în perioada următoare la competiţii naţionale, astfel că pentru Boldor Florex Hida, Dia Guard Divino şi Autovip Garden, jocurile de duminică vor însemna şi o bună pregătire pentru turneul final al Cupei României sau pentru Campionatul Naţional de la Oradea.

Boldor Florex a ajuns în finala mare a Cupei României, după ce a trecut în semifinale de Autoland Hosu, la loviturile de departajare, în timp ce Dia Guard Divino a câştigat cu un categoric 6 – 2 derby-ul din semifinale cu Autovip Garden.

Tot duminică, la Baza Sportivă Onix Traian va avea loc festivitatea de premiere pentru echipele participante din ligile judeţene. Se vor premia toate participantele, dar se vor acorda şi premii individuale, pentru cel mai bun portar şi pentru golgheteri.

Programul finalelor Cupei României:

  • ora 17.30, joc demonstrativ intre G4 si X Team Ortelec;
  •  ora 18.00, festivitatea de premiere, Liga A si Liga B;
  •  ora 18.30, joc demonstrativ intre Squadra Azzura si BrothersTeam;
  •  ora 19,00, finala mica a Cupei Romaniei, Autovip Garden – Autoland Hosu Rechinii;
  •  ora 20.00, festivitatea de premiere la Superliga Campionatului de Minifotbal Onix Salaj;
  •  ora 20.30, finala mare a Cupei Romaniei intre DIA GUARD DIVINO si BOLDOR FLOREX HIDA;
  •  ora 21.30, premierea finalistelor Cupei Romaniei.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI