Connect with us

HANDBAL

Irina Ivan, pariul lui Tadici pentru noul sezon


“Este o jucătoare cu calităţi şi poate să aibă o ascensiune la fel ca şi Ana Maria Draguţ. Sunt sigur că va deveni o jucătoare de bază la HC Zalău”, a spus tehnicianul


Din păcate, cele mai experimentate jucătoare din lotul formației HC Zalău au părăsit echipa, după terminarea campionatului.

Cu toate acestea, gruparea sălăjeană încearcă să formeze un lot bun, dar şi de perspectivă. Astfel, Gheorghe Tadici a reuşit deja să bifeze trei achiziţii la gruparea de sub Meseş.

Mai întâi a adus două internaţionale de tineret, Gabriela Vrabie (LPS Brăila) şi Amalia Coman (CSM Bucureşti), dar tehnicianul apelează şi la jucătoare cu experienţă, pentru ca HC Zalău să facă un campionat cât mai reuşit în Liga Naţională.

Transferul verii la formaţia sălăjeană este interul Irina Ivan, care vine din Franţa, de la Le Havre.

La 27 de ani, handbalista originară din Suceava are experienţă şi în Liga Naţională, după ce a evoluat ani buni la Universitatea Cluj şi Gloria Bistriţa.

Antrenorul Zalăului este convins că noua achiziţie va deveni o jucătoare de bază la HC Zalău.

“Aveam nevoie de o jucătoare care să o înlocuiască pe Irimia în zona centrală. Este o jucătoare cu calităţi bune care are şi experienţa Ligii Naţionale, la Roman, Cluj şi Bistriţa. Este adevărat că a jucat mai puţin, dar în viziunea mea nu a primit multe şanse. Merita mai multe şanse şi ca şi un termen de comparaţie o văd precum Ana Maria Draguţ. Poate să aibă o ascensiune la fel ca şi Ana Maria Dragut. Şi ea a venit la Zalău fără să joace foarte mult, dar a crescut după ce a primit şanse să joace meci de meci. Sunt sigur că va deveni o jucătoare de bază pentru HC Zalău şi în mod cert se va impune şi la nivel de Liga Naţională”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Mai multe pe acest subiect în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 iunie.

 

 

Sursa foto:  Dan Horia Tăutan

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in HANDBAL