Connect with us

Ştiri din Sălaj

Starea lui Arnold Schlachter se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Luna viitoare poate reveni în ţară


Jurnalistul ZTV  a terminat cu radioterapia şi în următoarele zile corpul lui va fi scanat pentru a vedea dacă au mai rămas ceva celule cancerigene în corp. Dacă totul iese bine, până în 15 iulie, Arnold ar putea fi din nou acasă, lângă familie


Începutul acestui an a venit cu o lovitură puternică în rândul ziariştilor din Sălaj, dar şi pentru cei implicaţi în lumea Fitnessului şi Culturismului. Fostul culturist de performanţă şi actual jurnalist la ZTV a fost dignosticat  tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee și esofag; necesită reconstrucție de esofag).

Acesta a fost nevoit să plece în Statele Unite ale Americii pentru tratament. Intervenţiile erau costisitoare, astfel că în ţară a avut loc o mobilizare generală pentru ajutorarea lui Arnold.

Chiar a fost organizat un eveniment caritabil de către Federaţia Română de Culturism şi Fitness în parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal. În Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” a avut loc un meci demonstrativ de fotbal în sală la care s-au duelat Prietenii lui Arnie şi Legende ale Fotbalului Românesc.

De peste ocean, veneau veşti tot mai bune, iar starea lui Arnold Schlachter devine mai bună pe zi ce trece. Jurnalistul a terminat recent cu radioterapia.  Timp de două săptămâni acesta a luat injecţii, iar miercuri a făcut iodocaptură pentru a-i putea scana în 28 iunie tot corpul ca să se vadă dacă au mai rămas ceva celulele cancerigene în corp.

Acum, timp de 4 zile, Arnold va sta izolat după pastila cu iod.

“După cinci săptămâni de radiaţii zilnice la gât, arsuri de piele înăuntrul şi în afara gâtului, dureri şi dificultăţi de înghiţire, a mai rămas o singură săptămână de tratamente. Ne rugăm pentru o recuperare completă şi fără efecte secundare. Suntem mândri de tine, ai luptat în fiecare zi de şase luni încoace, fără să te plângi. Ştim că vei învinge lupta asta, eşti eroul nostru. Mulţumim tuturor pentru încurajările zilnice, l-au ajutat enorm de mult”, a spus Melinda, sora lui Arnold, care fost alături de el în această perioadă grea din viaţa lui.
Dacă totul decurge bine până în 15 iulie, Arnold Schlachter ar putea reveni în ţară, pentru a fi din nou alături de familia lui.
“Dumnezeu a fost în fiecare zi alături de noi în aceste 8 luni, de când Arni e plecat departe de casă. În curând ne vom revedea cu ajutorul lui Dumnezeu. Mulţumim încă o dată, tuturor celor care ne-au fost alături în aceste luni şi le dorim sănătate, iar binele pe care ni l-au făcut să le fie răsplătit înzecit. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a spus şi Anca Schlachter.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj