Connect with us

CUPA ROMANIEI

Boldor Florex Hida îşi cunoaşte adversarii de la turneul final al Cupei României 


La turneul de la Bacău, formaţia din Hida este într-o grupă cu o echipă gazdă şi cu una din Bucureşti


Sezonul 2018 – 2019 a fost unul foarte bun pentru Boldor Florex Hida, care s-a clasat pe locul 4  în Superliga din Sălaj, după Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu.

Formaţia condusă de Andrei Boldor a reuşit o prestaţie bună şi în faza judeţeană a Cupei României, ajungând până în finală, acolo unde se va lupta pentru trofeu cu vicecampioana Dia Guard Divino.

Pentru prima dată în istoria echipei, Boldor Florex  va lua startul şi la un turneu final, urmând ca în perioada 28 – 30 iunie să participe la Cupa României de la Bacău. La acest turneul vor participa nu mai puţin de 96 de echipe, care au fost repartizate în 31 de grupe de câte trei formaţii. Primele două clasate din grupă, dar şi cele mai bine clasate două formaţii de pe locurile 3 se vor califica în prima fază eliminatorie. Competiţia va continua sub o altă formă pentru formaţiile care nu prind faza eliminatorie, astfel că vor juca la cupa consolării. La turneul final de la Piatra Neamţ s-a tras la sorţi şi grupele Cupei României, iar Boldor Florex Hida a fost repartizată în grupa a 23 – a, alături de Metropolis Bucureşti şi Copanex Bacău.

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in CUPA ROMANIEI