Connect with us

FOTBAL

Oficialii de la CS Barcău Nuşfalău, supăraţi pe arbitri, dar şi pe AJF Sălaj


Campioana Sălajului la juniori A1 a fost eliminată prematur din competiţie, deşi sălăjenii aveau ca obiectiv calificarea la turneul final. Oficialii clubului spun că eşecul este cauzat de arbitrajul din turul cu Sporting Apahida, dar şi de cei de la AJF Sălaj, care nu mai văd Nuşfalăul cu ochi buni după alegerile de la Asociaţie de la începutul anului


Dacă anul trecut a ajuns la turneul semifinal unde a avut o prestaţie bună, în acest sezon, CS Barcău Nuşfalău s-a oprit în etapa interjudeţeană, fiind eliminată de Sporting Apahida.

În tur, campioana Sălajului a pierdut la două goluri diferenţă, dar a fost dezavantajată de maniera de arbitraj, după ce “centralul” a acordat gratuit o lovitură de la 11 m pentru gazde, în prelungiri.

Acel penalty a făcut diferenţa în această “dublă”, astfel că victoria cu 2 – 1 din retur a campioanei Sălajului a devenit insuficientă pentru calificare.

Rudolf Stanciu: “De acum nu mai intră nimeni de la AJF Sălaj pe terenul de la Nuşfalău. Dacă vor război, aşa va fi

După acest baraj, oficialii de la CS Barcău au avut multe motive de nemulţumire pentru arbitrajul din tur, iar antrenorul Rudolf Stanciu – cel care e şi directorul sportiv al clubului – a dat vina şi pe AJF Sălaj.

“Din păcate am pierdut calificarea, dar cei de la Sporting Apahida nu au fost mai buni decât noi. Diferenţa a făcut-o arbitrajul din tur şi aş vrea să spun că le mulţumim celor de la AJF Sălaj şi acelei persoane care a intervenit pentru ca arbitrii să ne distrugă la jocul din tur. La meciul retur de la Nuşfalău trebuia să vină un observator din cadrul AJF Sălaj, dar nu s-a prezentat nimeni la acest joc. În plus, luna trecută când am câştigat campionatul noi ne-am achitat cupa, medaliile şi tricourile de campioni, din banii clubului, deşi acest lucru era de datoria celor de la AJF. Dar, se pare că atât respect avem din partea AJF Sălaj, care în loc să ne ajute face tot posibilul să ne încurce. De acum nu mai intră nimeni de la AJF Sălaj pe terenul de la Nuşfalău. Dacă vor război, aşa va fi”, ne-a declarat Rudolf Stanciu.

Oficialul de la CS Barcău Nuşfalău a vorbit în câteva cuvinte şi despre strategia pentru sezonul următor.

“La anul vom trage la primul loc la seniori. Vom promova jucătorii care termină junioratul şi vom aduce jucători din alte judeţe. Şi la juniori vom avea o echipă bună care se va bate din nou la titlu”, a spus Stanciu.

Adrian Damian: “Diferenţa din acest baraj s-a făcut la intervenţiile altora”

Conducerea de la CS Barcău Nuşfalău a rămas cu un gust amar după ratarea calificării la turneul semifinal al juniorilor A1.

Oficialii campioanei au însă motive să fie nemulţumiţi de arbitrajul din tur.

La meciul de la Floreşti, “centralul” a dictat în mod eronat o lovitură de pedeapsă pentru Sporting Apahida, chiar în prelungiri, fază din care clujenii au marcat pentru 4 – 2.

A fost golul care a făcut diferenţa în această “dublă” manşă, iar în faza următoare s-a calificat campioana Clujului, deşi în retur, CS Barcău a câştigat cu 2 – 1.

Şi antrenorul Adrian Damian s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj, dar şi de modul în care au fost trataţi de cei de la AJF.

“Şi în primul meci, dar şi în al doilea am fost mai buni decât cei de la Sporting Apahida. Diferenţa s-a făcut la intervenţiilor altora. Arbitrul şi-a bătut joc de Nuşfalău în meciul tur. Am fost mai buni şi meritam să mergem noi mai departe. O spun oricând şi mă duc să joc la orice oră cu cei de la Apahida, iar cu o brigada corectă câştig de fiecare dată. Dacă eram mai slabi nu ziceam nimic, dar diferenţa în această dublă manşă a făcut-o acel penalty din prelungiri. În regulament scrie clar că observatorul jocului este de la AJF Sălaj, dar la meciul de duminică nu a fost nimeni. Nici măcar nu am fost sunaţi să ne încurajeze. Până la urmă sunt nişte copii, care au muncit”, ne-a declarat Adrian Damian.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 12 iunie.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL