Connect with us

LIGA FIRMELOR

Tenaris şi Michelin, la Campionatul Naţional al Firmelor. GRUPELE şi PROGRAMUL echipelor sălăjene


Turneul final are loc la final de săptămână, la Piatra Neamţ, unde participă  33 de echipe


După ce la Campionatul Regional Nord-Vest de la Floreşti, Sălajul a trimis trei echipe, la Campionatul Naţional al Firmelor şi Instituţiilor,  judeţul nostru are două reprezentante. Acest turneu are loc de vineri şi până duminică, la Piatra Neamţ,unde participă 33 de echipe. Din Sălaj vor fi prezente campioana Tenaris, dar şi Michelin, formaţie care în competiţia judeţeană a terminat doar pe locul 5.

Cele două grupări au participat şi în ultimii doi an la acest turneu unde de fiecare dată au ieşit din faza grupelor. Acelaşi lucru îşi propun şi acum reprezentantele Sălajului, care joi şi-au aflat adversarii din grupe.

Michelin face parte din Grupa A, alături de IPJ Gorj şi Pepsico Timişoara, în timp ce Tenaris a fost repartizată în Grupa I, alături de SEBN Drobeta şi Fenix Play Piatra Neamţ.

Michelin va susţine primul meci din grupă vineri, de la ora 12.00 cu Pepsico Timişoara, iar Tenaris va debuat la acest turneu tot vineri, de la ora 14.00, când va avea loc partida cu Fenix Play Piatra Neamţ.

Toate jocurile din grupe au loc vineri, urmând ca de la ora 23.00 să aibă loc tragerea la sorţi pentru 16-zecimi. În această fază se califică primele două clasate din fiecare grupă, dar şi cele mai bune 10 clasate de pe locurile 3.

Să mai spunem că pentru Tenaris este al doilea turneu la care participă în mai puţin de o lună. În urmă cu câteva săptămâni, campioana Sălajului a participat la Euro Business Cup din Antalya, alături de alte patru grupări din România, unde a reuşit să treacă de faza grupelor, dar s-a oprit în optimi.

Grupa A:  Michelin Zalău, IPJ Gorj, Pepsico Timişoara

Azi, ora 12.00: Michelin – Pepsico Timişoara

Ora 16.00: IPJ Gorj – Pepsico Timişoara

Ora 20.00: Michelin – IPJ Gorj

Grupa I: Tenaris Silcotub Zalău, SEBN Drobeta şi Fenix Play Piatra Neamţ

Azi, ora 14.00: Tenaris – Fenix Play

Ora 18.00: SEBN Drobeta – Fenix Play Piatra Neamţ

Ora 22.00: Tenaris – SEBN Drobeta

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in LIGA FIRMELOR