Connect with us

Ştiri din Sălaj

ULTIMA ORĂ. Accident spectaculos provocat de un sălăjean. FOTO


Aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, un bărbat de 38 de ani nu a respectat distanţa faţă de un autoturism ce rula în aceeaşi direcţie şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, cele două maşini au fost proiectate în afara carosabilului


Un accident spectaculos a avut loc în urmă cu câteva minute pe Drumul Naţional de face legătura între Cluj-Napoca şi Oradea.

Conform reprezentanţilor IPJ Cluj, în accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre acestea fiind conduse de un sălăjean.

Mai exact, un bărbat de 38 de ani din judeţul Sălaj, aflat la volanul unui Mercedes, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism condus de un bărbat din Morlaca (comuna Poieni), ce rula pe aceeaşi direcţie, şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cele două autoturisme s-au rostogolit de mai multe ori pe şosea şi au ajuns în afara părţii carosabile.

Din câte se pare, în ambele maşini erau doar şoferi şi din fericire, ambii conducători auto au scăpat cu viaţă. Unul dintre ei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce celălalt a refuzat transportul la spital.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj