Connect with us

FOTBAL

Flore Pop – director sportiv Unirea Mirşid: “În finala Cupei României vrem să arătăm încă o dată că suntem cea mai bună echipă”


După ce a câştigat campionatul, gruparea din Mirşid, prin vocea directorului sportiv anunţă că îşi propune să realizeze eventul în judeţ. Acest lucru le-ar garanta jucătorilor echipei din Mirşid şi un moral bun pentru dubla cu Viitorul Ulmeni de la barajul de promovare în Liga a III-a


Unirea Mirşid a reuşit să câştige pentru a treia oară în ultimii patru titlul judeţean în Liga a IV-a. Însă, o singură dată a izbutit şi eventul, se întâmpla în primul sezon în care Unirea a câştigat campionatul.

Gruparea pregătită de Vasile Jula şi Flore Pop vrea să reuşească din nou acest lucru şi va avea această ocazie duminică, pe Stadionul Municipal din Zalău. Unirea Mirşid se va duela cu CS Ileanda în finala fazei judeţene a Cupei României.

“Ne dorim să câştigăm eventul şi acest lucru ar arăta încă o dată că suntem cea mai bună echipă din Sălaj. Doar aş putem demonstra că avem valoare  prin câştigarea cât mai multor trofee. În acest joc putem să mai facem o pregătire bună pentru jocurile de baraj. Ne gândim şi la meciurile de baraj, unde întâlnim o echipă bună, care are în lot jucători experienţă. Noi avem în lot jucători tineri, dar sunt dornici de afirmare şi uneori dorinţa poate bate talentul”, ne-a declarat Flore Pop.

Meciul din finala Cupei României – faza judeţeană, dintre Unirea Mirşid şi CS Ileanda va avea loc duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL