Connect with us

AUTOMOBILISM

SIMEX, clasare pe podium la Raliul Unlim 500+ de la Moscova


La competiţia ce s-a desfăşurat pe un aeroport din capitala Rusiei au fost prezente doar maşini de lux de la branduri precum Porsche, Aston Martin, Lamborghini, Ferrari sau BMW. Gigantul producător de mobilier de lux din Şimleu Silvaniei a fost reprezentat de Magomed Arslanalievich care la volanului unui BMW a reuşit să se claseze pe locul 3


În perioada 1 – 2 iunie, Aeroportul Bykovo din Moscova a fost gazda unui eveniment de amploare, în care zeci de bolizi şi-au turat motoarele în speranţa unei clasări pe podium.

Evenimentul a purtat numele de Raliul Auto UNLIM 500+ şi s-a desfăşurat în capitala Rusiei.

Acest raliu este unic în lume, iar printre autoturismele participante se numără modele ale unor branduri de lux cum ar fi Porsche, Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, Jaguar, Mercedes-Benz, Audi, BMW, dar şi alte mărci renumite la nivel mondial.

Cerinţa obligatorie pentru a putea participa la acest raliu a fost ca fiecare maşină să aibă minim 500 de cai putere sub capotă. Acestor super maşini puternice le trebuie mai puţin de două secundă să ajungă la 100 km/h, iar viteza maximă poate trece de 400 km/h.

La această competiţie şi România a avut un reprezentant, este vorba despre Magomed Arslanalievich (Магомед Арсланалиевич), cel care a participat la volanul unui BMW, reprezentând SIMEX România, gigantul producător de mobilier de lux.

Reprezentantul firmei de mobilă din Şimleu Silvaniei a reuşit să încheie raliul UNLIM 500+ pe poziţia a treia.

“Felicitări şi mulţumiri pilotului! Ne pregătim intens ca să revenim în forţă maximă la următoarele ediţii”, a spus Gabriel Antoniu Lavrincic, director comercial SIMEX Furniture.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in AUTOMOBILISM