Connect with us

FOTBAL

Finala fazei judeţene a Cupei României are loc la Zalău


Duminică, de la ora 17.00, campioana Unirea Mirşid şi CS Ileanda se luptă pentru al doilea trofeu judeţean, partida fiind programată pe Stadionul Municipal din Zalău


La o săptămână după terminarea campionatului din Liga a IV-a se va desfăşura şi finala fazei judeţene a Cupei României. Pentru al doilea trofeu judeţean se luptă campioana Unirea Mirşid şi CS Ileanda, formaţie care ocupă locul 12, dar care mai are de jucat miercuri o restanţă cu Sportul Şimleu.

Din start, Unirea Mirşid este favorită certă să îşi adjudece acest trofeu şi să obţină eventul în Sălaj, la fel cum s-a întâmplat şi în 2016. De cealaltă parte, CS Ileanda nu are nimic de pierdut şi vine la Zalău să facă un joc cât mai bun, la fel cum s-a întâmplat şi la partida din turul de campionat cu Unirea Mirşid, când gruparea de pe Someş a remizat pe terenul campioanei.

Pentru Unirea Mirşid, jocul de duminică va fi şi ultimul examen înaintea barajului cu Viitorul Ulmeni, care se va desfăşura în “dublă” manşă, pe 15 iunie în Maramureş şi pe 22 iunie, la Zalău.

Unirea Mirşid a ajuns în finală după ce a trecut de adversari incomozi din Liga a IV-a, este vorba de Rapid Jibou, Dumbrava Gîlgău şi Silvania Cehu Silvaniei, în timp ce CS Ileanda a trecut de patru grupări. Formaţia de pe Someş a intrat în competiţie în faza a III-a şi a eliminat pe Olimpia Rus, CS Crasna, ACS Tihău, iar în semifinale a câştigat la “masa verde” cu Flacăra Halmăşd.

Pentru Unirea Mirşid va fi a treia finală de Cupă, în timp ce Ileanda a mai fost în această fază a competiţiei, în 2007, când Someşul a trecut la loviturile de departajare de CS Barcău Nuşfalău şi a câştigat trofeul, într-un joc ce a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalău.

Finala dintre Unirea Mirşid şi CS Ileanda se va disputa duminică, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău. Câştigătoarea va obţine dreptul de a evolua în faza naţională a competiţiei, sezonul 2019 – 2020, care va începe în luna august.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL