Connect with us

ATLETISM

FOTO. Activitate dedicată copiilor pe stadionul din Buciumi


Peste 100 de elevii de la şcolile de pe Valea Agrijului au participat la prima ediţie a Crosului “Promovăm valorile olimpismului prin educaţie şi mişcare”


Pe data de 03 iunie, pe stadionul comunei Buciumi  s-a desfăşurat prima ediţie a Crosului  “Promovăm valorile olimpismului prin educaţie şi mişcare”.

La acest eveniment au participat peste 100 de elevi din clasa pregătitoare până la clasele a VIII a, de la Şcolile de pe Valea Agrijului: Şcoala Gimnazială Nr 1 Românaşi, Şcoala Gimnazială “Marcus Aurelius” Creaca şi Şcoala Gimnazială Nr 1 Buciumi  care a fost organizatoarea evenimentului.

Crosul s-a desfăşurat pe categorii de vârstă şi sexe. Elevii au avut parte de o tombolă cu multe premii şi articole sportive.

“Am avut onoarea de a o avea alături de noi pe multipla noastră campioană naţională Paula Todoran, care a alergat împreună cu copiii.  Pe această cale îi mulţumim! Mulţumim d-lui primar Eugen Lazăr care ne-a pus la dispoziţie în condiţii optime  stadionul comunei noastre. Nu în ultimul rând îi mulţumim celui care a făcut ca acest eveniment să fie mai colorat şi plăcut pentru copii cu materiale sportive pentru tombolă, d-lui Şandor Cosmin. De asemenea aducem mulţumiri şi d-lui Călin Onicaş, administratorul ziarului Sportul Sălăjean, care ne sprijină şi promovează de câte ori este nevoie activitatea sportivă de la Şcoala Gimnazială Nr 1 Buciumi. Vă mulţumesc dragi elevi şi colegi pentru că răspundeţi pozitiv la toate activităţile sportive”, ne-a declarat prof. de educaţie fizică şi sport, Mariana Puşcaş.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ATLETISM