Connect with us

FOTBAL

Juniorii de la CS Barcău Nuşfalău abordează cu optimism barajul cu campioana Clujului


În etapa interjudeţeană, formaţia antrenată de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu se va duela cu Sporting Apahida într-o “dublă” manşă.  Deşi întâlneşte un adversar incomod, campioana Sălajului are speranţe că poate ajunge din nou la turneul semifinal


De un deceniu, CS Barcău Nuşfalău face legea în campionatul judeţean de juniori A1. Şi nu se rezumă doar la câştigarea titlului judeţean ci şi la obţinerea unor rezultate cât mai bune în fazele naţionale ale competiţiei.

Al 10-lea titlu în ultimii 12 ani a obţinut în acest sezon formaţia antrenată de Adrian Damian şi Rudolf Stanciu, care a dominat de o manieră clară întrecerea internă şi şi-a asigurat titlul de câteva săptămâni. În cele 24 de etape, CS Barcău a reuşit 23 de victorii şi o remiză, având un golaveraj impresionant: 166 de goluri marcate şi doar 7 primite.

Pentru campioana Sălajului urmează acum un examen dificil în etapa interjudeţeană, în care se va duela cu campioana judeţului Cluj. În judeţul vecin,  întrecerea de la juniori A1 a fost câştigată de Sporting Apahida, care a înregistrat 27 de victorii, o remiză şi două înfrângeri în cele 30 de etape. De departe, Sporting a fost cea mai ofensivă echipă din campionat, cu 189 de goluri marcate, având a doua defensivă cu 28 de goluri primite.

Oficialii de la CS Barcău Nuşfalău şi-au luat notiţe despre adversarul de la baraj, iar antrenorul Adrian Damian se aşteaptă la o “dublă” dificilă.

“Sporting Apahida este o echipă incomodă, mult mai bună decât echipele pe care le-am întâlnit în barajele trecute, chiar şi peste Victoria Carei, de acum doi ani.  Sunt optimist, fiindcă avem o echipă bună. Trebuie să mergem la Apahida cu gândul că putem trece de această echipă. Chiar nu îmi era frică să jucăm cu Sporting Apahida într-un singur joc. Aşa în dublă manşă, avantajul este de partea adversarilor, fiindcă avem de făcut o deplasare, dar şi un drum la întoarcere după joc. Se acumulează oboseală, dar sper să fim într-o formă bună la ora jocurilor. M-au impresionat mijlocaşii centrali şi atacanţii de la Sporting Apahida. Din ce am înţeles au transferat jucători buni de la echipele din judeţ. Dar şi noi suntem pregătiţi. Avem o echipă mai bună ca şi în sezonul trecut, când am fost aproape de calificarea la turneul final”, ne-a declarat antrenorul Adrian Damian.

Partida tur dintre Sporting Apahida se dispută joi, de la ora 17.00, la Floreşti, iar returul are loc duminică, la Nuşfalău, tot de la ora 17.00. Anul trecut, juniorii de la CS Barcău au trecut în etapa interjudeţeană de Voinţa Cetate cu 10 – 3 la general şi a evoluat la turneul semifinal de la Carei, unde s-a clasat pe locul 3.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL