Connect with us

FOTBAL

Juniorii D de la CS Viitorul Zalău debutează la faza zonală. PROGRAMUL COMPLET


Campioana Sălajului la categoria U 13 va participa la faza zonală de la Cluj-Napoca unde a fost repartizată într-o grupă cu Luceafărul Cluj, Juniorul Aiud şi LPS Satu Mare


Viitorul Zalău a câştigat campionatul judeţean la juniori D, fiind net superioară celorlalte competitoare. Gruparea antrenată de Viorel Ionaşcu a dominat întrecerea internă, în care a câştigat aproape toate jocurile, singura remiză fiind înregistrată în partida cu Rapid Jibou.

Locul 1 în Sălaj a asigurat calificarea la faza zonală, care va avea loc în această săptămână. Viitorul Zalău va participa la faza zonală de la Cluj-Napoca, acolo unde a fost repartizată într-o grupă grea, cu Luceafărul Cluj, Juniorul Aiud şi LPS Satu Mare.

În primul joc, campioana Sălajului la U 13 se va duela chiar cu campioana Clujului – CS Luceafărul, jocul fiind programat joi, de la ora 09.00. Tot joi, Viitorul va mai întâlni pe ACS Juniorul Aiud, partida fiind programată de la ora 15.00, în timp ce vineri, sălăjenii vor întâlni pe LPS Satu Mare, de la ora 09.00

Din cealaltă grupă fac parte UTA Arad, Transilvania Bistriţa, LPS Bihorul Oradea şi Plimob Sighet. Prima clasată din fiecare grupă se va califica în finală, urmând ca câştigătoarea fazei zonale să se califice la turneul semifinal.

Viitorul Zalău se deplasează cu încredere la faza zonală, însă are dezavantajul că în ultima săptămână nu s-a putut pregăti în condiţii normale din cauza ploilor.

“În campionatul judeţean este greu să ai adversari de acelaşi nivel, dar la faza zonală ne va fi mult mai greu. Echipele din celelalte judeţe au copii buni şi talentaţi, iar aria de selecţie în judeţe precum Cluj, Alba sau Satu Mare este mult mai mare decât în Sălaj. Noi mergem să facem o figură frumoasă, dar în ultima săptămână nu ne-am putut pregăti în condiţii normale, iar din cauza ploilor nu am putut intra pe terenul de la Hereclean”, a spus antrenorul de la Viitorul, Viorel Ionaşcu.


Programul celor de la Viitorul, la faza zonală de la Cluj:

Joi, ora 09.00: Luceafărul Cluj – Viitorul Zalău

Ora 15.00: Viitorul Zalău – Juniorul Aiud

Vineri, ora 09.00: LPS Satu Mare – Viitorul Zalău


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL