Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Pompierii sălăjeni au participat la etapa judeţeană a concursurilor profesionale pentru situaţii de urgenţă


Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, a desfăşurat miercuri, 05.06.2019, pe Stadionul Municipiului Zalău, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă


La competiţie au participat trei echipaje ale serviciilor private (Sc. Michelin România, Sc. Rompetrol Downstream şi Sc. Rominserv Valves) şi trei echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă ale localităţilor Crasna, Sărmăşag şi Marca.

Concurenţii au dat dovadă la probele desfăşurate de spirit de echipă, competitivitate, profesionalism şi o bună organizare pe parcursul a trei probe: stafetă 4×100 de metri, proba de îndemânare şi viteză, realizarea dispozitivului de intervenţie.

Concursul a avut ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

Clasamentul general s-a prezentat astfel, la SVSU : Marca prima poziţie, urmaţi de Crasna şi Sărmăşag, iar la SPSU : prima poziţie a ocupat-o Michelin, urmaţi de Rominserv Valves şi Rompetrol Downstream.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi medalii. Poziţiile întâi vor participa la etapa interjudeţeană a concursului ce se va desfăşura în perioada 01 – 15 iulie, în judeţul Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj