Connect with us

ATLETISM

FOTO. Paula Todoran, prezentă la Crosul de la Dragu


Multipla campioană naţională şi reprezentantă a României la Jocurile Olimpice de la Rio din 2014 s-a aflat la ediţia a şaptea a Crosului “Mişcare pentru Fiecare”, alături de peste 100 de copii


Sportul este iubit la Dragu, indiferent de disciplina sportivă şi de nenumărate ori în centrul comunal, dar nu numai au fost organizate diverse competiţii sportive, de la meciuri de fotbal, la oină, rugby şi atletism.

Recent, în Dragu a avut loc o competiţie de atletism care a devenit deja tradiţională, este vorba despre Crosul “Mişcare pentru Fiecare”, ce a ajuns la ediţia cu numărul 7.

Competiţia a fost organizată de Şcoala Gimnazială Nr.1 Dragu în parteneriat cu Asociaţia Olimpică Română – filiala Sălaj, reprezentată prin doamna preşedinte Alina Cozac şi Primăria comunei Dragu, reprezentată prin doamna primar Angelica Lazăr.

Peste 100 de copii s-au aflat la startul acestei ediţii, iar organizatorii au propus o desfăşurare la două categorii de vârstă. Pentru elevii din ciclul primar, la fete şi băieţi şi pentru cei din ciclul gimnazial, la masculin şi feminin.

Mai mult, organizatorii le-au pregătit şi o surpriză copiilor, iar la evenimentul sportiv de la Dragu a fost prezentă şi Paula Todoran, cea mai bună sportivă a judeţului Sălaj, multiplă campioană naţională şi reprezentantă a României la Jocurile Olimpice de la Rio din 2014. Todoran a alergat împreună cu copii, spre entuziasmul celor mici.

La final, organizatorii au răsplătit eforturile copiilor cu premii totale în valoare de 600 de lei, constând în medalii diplome şi materiale sportive.

“Am avut deosebita plăcere de a organiza cea de-a şaptea ediţie a acestui eveniment sportiv şi mă bucur că am reuşit să duc tradiţia mai departe alături de parteneri. Le mulţumesc tuturor celor care au sprijinit acest eveniment, fiind o ediţie deosebită datorită faptului că am avut alături de noi pe cea mai titrată sportivă a judeţului Sălaj, Paula Todoran, căreia îi mulţumesc pe această cale”, a spus prof. Cosmin Ardelean, membru în Comisia de Organizare.


Clasamentele Crosului de la Dragu:

Ciclul primar:

Masculin:          Locul I – Lingurar Gabriel

Locul II – Varga Rafael

Locul III – Mărcean Vasile


Feminin:            Locul I – Varga Patricia

Locul II – Lingurar Anghelina

Locul III – Varga Daniela


Ciclul Gimnazial:

Masculin:          Locul I – Boca Vlad

Locul II – Gabor Traian

Locul III – Nerges Cristian


Feminin:               Locul I – Felecan Iulia

Locul II – Lingurar Rona

Locul III – Varga Bianca


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM