Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău a renunţat şi la Matheus Dal Bosco


Vicecampioana României s-a despărţit şi de fratele brazilianului Leo, cel care în sezonul 2018 – 2019 a evoluat foarte puţin pentru vicecampioana României


În vara anului trecut, după începerea pregătirilor, Volei Municipal Zalău a preferat să mai transfere un jucător pe postul de extremă. Astfel a fost adus fratele “căpitanului” Leo Dal Bosco, cel care înainte a jucat în liga secundă din Italia, la Pallavolo Jolly Cinquefrondi.

“Şi cu fratele lui Leo ajunsesem la un acord de ceva timp. L-am urmărit în sezonul trecut din Italia, mi-a plăcut foarte mult şi e un jucător valoros”, spunea antrenorul Nikolay Jeliazkov în vara trecută.

Ajuns la Zalău, brazilianul Matheus a primit statutul de rezervă încă din start, astfel că el a evoluat foarte puţin, chiar şi în jocurile cu adversari modeşti.

În aceste condiţii, era clar că cele două părţi se vor despărţi în această vară, iar acest lucru s-a şi întâmplat odată cu finalul de campionat.

Pe adresa  brazilianului au venit câteva oferte din liga secundă a Italiei, iar Matheus Dal Bosco va ajunge din nou în campionatul în care a mai evoluat şi în urmă cu un an. Matheus Dal Bosco este al treilea jucător care pleacă de la Volei Municipal, după Gradinarov şi Filip Constantin.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1