Connect with us

ARTE MARTIALE

Doi sălăjeni, la Naţionalele de judo


Dintre cei trei sportivi calificaţi de la CS Vidalis Zalău, doar doi au mai luat startul în finala Campionatului Naţional, însă, din păcate, în ciuda unor evoluţii bune, aceştia nu au cucerit medalii


La finalul săptămânii trecute, sala de sport din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş a găzduit finala Campionatului Naţional de Judo pentru copii, competiţie la care au fost prezenţi cei mai buni judoka din ţară.

Din judeţul Sălaj nu mai puţin de trei sportivi au reuşit să obţină calificarea în finala competiţiei, toţi trei fiind de la CS Vidalis Zalău.

Este vorba despre Marieta Pop (+57 kg) la U 13 şi de Tudor Conţ (‘50 kg) şi Olah Peter (55 kg) la U 15. Din păcate, la startul competiţiei s-au aflat doar doi sălăjeni, deoarece din motive personale, sportivul Olah Peter nu a mai făcut deplasarea.

Competiţia a fost una acerbă, şi în ciuda unor evoluţii bune, cei doi sălăjeni prezenţi la Dumbrăviţa nu au reuşit să intre în lupta pentru medalii, însă, calificarea în sine în finala Campionatului Naţional reprezintă o performanţă demnă de apreciat.

“Este important că am reuşit aceste calificări. În meciul final, cred că dacă mai erau 10 secunde, Marieta câştiga meciul şi intra în lupta pentru medalii. A făcut o tehnică care nu i-a ieşit, dar Marieta a atacat în continuu, adversare ei a fost penalizată de două ori şi cred că dacă mai erau câteva secunde, câştiga meciul. Dar asta e. Şi Tudor s-a bătut bine, dar a pierdut în golden score. N-a pierdut în timpul regulamentar, iar în golden score cea mai mică acţiune se punctează. A fost o competiţie reuşită cu o organizare ireproşabilă”, ne-a declarat Radics Ştefan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE