Connect with us

Feminin

FOTO. Vasas Femina Odorhei a câştigat primul trofeu din istorie


Formaţia din judeţul Harghita a trecut la pas de Fortuna Becicherecu Mic în finala Cupei României la fotbal feminin, formaţie pe care a învins-o cu 5 – 0 într-un meci disputat pe Stadionul “Trans-Sil” din Târgu Mureş


Cupa României este cunoscută şi sub denumirea de “competiţia surprizelor”, iar în acest sezon am fost martori unor surprize, mai mari sau mai mici. Cert e că în finala competiţiei au ajuns Vasas Femina Odorhei şi Fortuna Becicherecu Mic, cele două fiind prezente în ultimul act pentru prima dată în istoria cluburilor.

Finala a fost programată la finalul săptămânii trecute, iar gazda ultimului act a fost Stadionul “Trans-Sil” din Târgu Mureş.

În prezenţa a peste 400 de fani care au ţinut să asiste la această partidă, duelul a început destul de echilibrat, însă, încet-încet Vasas Femina Odorhei a pus stăpânire pe joc, iar Mitri a deschis scorul în minutul 23, pentru ca patru minute mai târziu, Ţabur să dubleze avantajul echipei din Odorhei.

La puţin timp de la reluarea reprizei a doua, Ţabur a reuşit dubla, iar Beno a dus scorul la 4 – 0, şase minute mai târziu, pentru a Ţabur să izbutească hattrick-ul după alte patru minute. Era 5 – 0 în minutul 60, iar în ultima jumătate de oră, Vasas Femina a mai luat piciorul de pe acceleraţie, astfel că rezultatul stabilit în minutul 60 avea să fie şi cel final.

Prin urmare, după ce provocat surpriza competiţiei şi a eliminat “U” Olimpia Cluj în semifinale, Fortuna nu a mai reuşit aceeaşi performanţă şi în ultimul act şi Vasas Femina Odorhei şi-a adjudecat primul trofeu din istorie.

Sursa foto: frf.ro


Fortuna Becicherecu Mic – Vasas Femina Odorheiu Secuiesc 0 – 5 (0 – 2)

Au marcat: Mitri (23), Țabur (27, 50, 60), Beno (56)


loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin