Connect with us

Ştiri din Sălaj

Astăzi va avea loc o lansare de carte la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj


Autorul Radu-Călin Hîrza va lansa cartea “Farmazonul francmason” astăzi, 30 mai, în Sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj


În sala „Dialoguri europene” de la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj va avea loc joi, 30 mai 2019, ora 17, lansarea cărții „Farmazonul francmason” semnată de Radu-Călin Hîrza, volum apărut la editurile „Caiete Silvane” și „Ordo Ab Chao” din Zalău.

Autorul mărturisește: „Ce știu cu siguranță este că în interiorul frățietății m-am format ca om, ca ființă pregătită pentru lume, cu intelectul, cultura și spiritul atât și cum le posed azi. Nu cred că există în aceste timpuri un organism inițiatic căruia dacă te dedici cu inima deschisă să facă pentru tine ceea ce a făcut frăția pentru mine. Credeți-mă că afirm acestea cu o serioasă experiență. Masoneria în înțelesul său tainic se reduce la acronimul V.I.T.R.I.O.L. din camera de reflecție. De aceea, iubesc francmasoneria din toată inima și cu toată ființa mea. Sper să apuc să afirm ca maestru: «Am trecut cu bine proba pamântului!»”

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj