Connect with us

VOLEI

Naţionala de volei masculin a României a început meciurile din Silver League


Tricolorii au câştigat cu 3 – 1 în Azerbaijan, iar următorul joc îl vor susţine la Alexandria, cu Danemarca


Chiar dacă sezonul 2018 – 2019 s-a terminat de două săptămâni, odată cu turneul final al Cupei României, nu toţi jucătorii se pot bucura de vacanţă, deoarece în această perioadă, Naţionala României are de susţinut meciurile din Silver League.

“Tricolorii” şi-au şi început aventura în această competiţiei şi au debutat cu o victorie în Azerbaijan. Selecţionata antrenată de Dănuţ Pascu a învins în Azerbaidjan cu scorul de  3-1 (-23, 21, 18, 22), la capătul unui meci în care doar primul set a fost scăpat de sub control.

Cele mai multe puncte pentru România le-a făcut singurul stranier, Adrian Aciobăniţei. Vicecampion al Germaniei cu VfB Friederichschafen, acesta a reuşit 17 puncte (15 din atac şi două din serviciu).

A fost urmat de Laurenţiu Lică şi Marian Bala, ambii cu câte 15 puncte. România va susţine alte două partide în această săptămână, ambele pe teren propriu.

Azi, de la ora 17.00 va juca la Alexandria, cu Danemarca, iar sâmbătă, de la ora 17.00, tot la Alexandria, va întâlni Georgia.

Pentru această acţiune, selecţionerul Dănuţ Pascu a convocat 14 jucători, între care şi patru voleibalişti care au fost vicecampioni cu Volei Municipal, Mihai Gheorghiţă, Cristian Bartha, Răzvan Mihalcea şi Rareş Bălean.


Programul următoarelor jocuri ale României:

Azi, ora 17.00: România – Danemarca (Sala Polivalentă – Alexandria)

01 iunie, ora 17.00: România – Georgia (Sala Polivalentă – Alexandria)

08 iunie, ora 19.30: România – Azerbaidjan

12 iunie, ora 19.30: Danemarca – România

15 iunie, ora 17.00: Georgia – România


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI