Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO ŞI VIDEO. Inundaţiile au făcut din nou ravagii în Sălaj


După ce săptămâna trecută apele revărsate ale râului Someş s-au revărsat pe sute de hectare agricole, ploile din ultimele două zile au afectat zeci de gospodării din municipiul Zalău şi din mai multe localităţi din judeţ, precum Jibou, Şimleu, Crişeni, Doba şi Biuşa


Pompierii din cadrul Secției Jibou împreună cu SVSU Jibou au intervenit astăzi 29.05.2019 pentru evacuarea apei din subsolurile, demisoluri sau beciurilor mai multor gospodării.

Astfel, pe strada Libertăţii au intervenit pompierii din cadrul Secţiei Jibou cu o autospecială de tip ACI cu două motopompe.

Tot în Jibou, pe strada Stejarilor s-a intervenit cu o autospecială de tip APIC cu motopompă.

Pe strada Izvorului şi pe strada Odorheiului au intervenit pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri şi SVSU Jibou cu o autospecială de tip APIC şi o autospecială de tip ASERV cu motopompă.

De asemenea, au fost trimise solicitări, prin intermediul 112, şi în localitatea Biuşa (comuna Benesat).

Astfel, pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Cehu Silvaniei au intervenit cu o Autospecială de Stingere cu Apă şi Spumă în localitatea Biuşa pentru a evacua apa din beciurile a trei gospodării.

Detaşamentul Zalău a fost solicitat astăzi, în jurul orei 08.30, pentru a interveni la evacuarea apei din subsolul unei firme din Crişeni.

Pompierii zălăuani s-au deplasat la faţa locului cu o Autospecială de Stingere cu Apă şi Spumă.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj