Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka de la CS Seiko Zalău, medaliaţi la Finala Campionatului Naţional


Sportivii pregătiţi de Călin Marincaş au avut o prestaţie deosebită la competiţia ce s-a desfăşurat în Sala Polivalentă din Iaşi şi au reuşit numeroase clasări pe podium, în special la categoria de vârstă cadeţi, acolo unde Nemeti Zoltan, Solyom Szilard şi George Gavriluţ au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, împreună şi separat


În perioada 24 – 26 mai, Sala Polivalentă din Iaşi a găzduit a XXVIII-a ediţie a Finalei Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru cadeţi, juniori, tineret şi seniori şi Cupa României. Competiţiile au fost organizate de către Federaţia Română de Karate Tradiţional şi Clubul Sportiv Enpi Iaşi şi la start s-au aflat nu mai puţin de 187 de sportivi de la 36 de echipe din toată ţara.

Printre echipele participante s-a aflat şi CS Seiko Zalău. Clubul condus de Călin Marincaş a deplasat un lot format de 11 sportivi la competiţia din Moldova, acolo unde sălăjenii au plecat plini de încredere, în speranţa că se vor întoarce acasă cu cel puţin o medalie strălucitoare.

Competiţia a fost una acerbă, iar meciurile au fost de un nivel ridicat, având în vedere că vorbim, totuşi, de o finală de Campionat Naţional.

Dintre sportivii deplasaţi la competiţia din Iaşi de către CS Seiko Zalău, nu mai puţin de şapte karateka au urcat pe podiumul de premiere. La categoria de vârstă cadeţi, George Gavriluţ a devenit campion naţional la fukugo, aceeaşi performanţă fiind reuşită şi de Solyom Szilard în proba de kumite. Cei doi, împreunî cu Nemeti Zoltan au devenit campioni naţionali şi în proba de kata echipe.

În ceea ce priveşte competiţia rezervată juniorilor, echipa formată din Gabriel Ardelean, Luca Ardelean şi Matyas Lucas a cucerit medalia de bronz în proba de kata. La seniori, Marc Crecan a cucerit locul 3 la fukugo.

Clubul Sportiv Seiko Zalău s-a clasat pe locul 6 la Cupa României.


Rezultatele sportivilor de la CS Seiko Zalău la Campionatul Naţional:

Cadeţi:

Nemeti Zoltan – locul 3 kata, locul 3 kumite, locul 3 fukugo, locul 1 kata echipe

Solyom Szilard – locul 1 kumite, locul 3 fukugo, locul 1 kata echipe

George Gavriluţ – locul 1 fukugo, locul 1 kata echipe

Juniori:

Gabriel Ardelean – locul 3 kata echipe

Luca Ardelean – locul 3 kata echipe

Matyas Lucas – locul 3 kata echipe

Seniori:

Marc Crecan – locul 3 fukugo

CS Seiko Zalău: Gabriel Ardelean, Luca Ardelean, Balagyan Brigitta, Marc Crecan, George Gavriluţ, Matyas Lucas, Alesia Mureşan, Larisa Mureşan, Nemeti Zoltan, Alexandru Nicoară şi Solyom Szilard. Antrenor: Călin Marincaş


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE