Connect with us

Ştiri din Sălaj

Un tânăr a încercat să violeze o bătrână


Un tânăr de 22 de ani din comuna Letca a pătruns în locuinţa unei femei de 66 de ani ziua în amiaza mare, cu care a încercat să întreţină relaţii sexuale, iar mai pe urmă să o tâlhărească. Fapta nu s-a consumat, deoarece femeia a reuşit să se apere


Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat şi reţinut, luni, 27 mai, un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

În fapt, la data de 26 mai, în jurul orei 13.00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Letca, a pătruns fără drept în locuinţa unei femei de 66 de ani.

Odată pătruns, prin constrângeri fizice, acesta a încercat să întreţină cu acesta relaţii sexuale.

Fapta nu s-a consumat, întrucât femeia a reuşit să se apere.

De asemenea, prin violenţă, cel în cauză i-a rupt victimei buzunarul de la geacă şi i-a sustras suma de 287 lei.

Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus luni, 27 mai, la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, tânărul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj.

El va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol şi tâlhărie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauză.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj