Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Karateka Andreea Szilaghi, de două ori pe podium la Cupa Şimleului


Sportiva din comuna Marca a cucerit locul 1 în proba de Shobu Ippon şi a urcat pe a doua treaptă a podiumului la WKF


La finalul săptămânii trecute, la Şimleu Silvaniei s-a desfăşurat ediţia cu numărul 21 a Cupei Şimleului. Gazda competiţiei de karate modern a  fost sala de sport “Măgura” a oraşului de sub Măgura. Peste 140 de sportivi de la cluburi din Maramureş, Bihor, Satu Mare şi Sălaj au participat la această competiţie.

Turneul a fost organizat de către Clubul Sportiv Omega, în colaborare cu Cercul de Karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei, iar pe lângă karateka din Şimleu şi sportivii jibouani de la CS Coste, judeţul Sălaj a fost reprezentat la această competiţie şi de Andreea Szilaghi, sportivă din comuna Marca, dar care este legitimată la Clubul Sportiv  Good Dragon Marghita.

Sportiva din Marca a participat la două probe de concurs, la kumite WKF şi la Shobu Ippon. Având în vedere că a evoluat aproape de casă, Andreea şi-a propus să facă meciuri bune şi să urce pe podium. A  şi reuşit. Sportiva de la CS Good Dragon Marghita a cucerit locul 1 la Shobu Ippon şi a obţinut locul 2 în proba de kumite WKF.

“După nişte meciuri grele, dar frumoase, am reuşit să urc de două ori pe podium la Cupa Şimleului, competiţia la care particip cu drag de fiecare dată”, ne-a declarat Andreea Szilaghi.

Karateka din Marca de la CS Good Dragon Marghita a participat în weekend la Campionatul Mondial de la Bucureşti, însă, mai multe detalii de la competiţia din capitală, în ziarul Sportul Sălăjean din 29 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE