Connect with us

Ştiri din Sălaj

Europarlamentarul Chris Terheş: “Minciuna, dezinformarea şi ura pe care au sădit-o şi promovat-o în societatea românească cei care au câştigat alegerile se va întoarce contra lor asemenea unui bumerang”


Devenit europarlamentar de pe listele PSD, sălăjeanul Chris Terheş a ţinut să mulţumească echipei cu care a muncit, dar şi românilor care au crezut în PSD. Totodată, acesta a spus că va merge la Bruxelles pentru o Românie mai puternică şi respectată în Uniunea Europeană. În fine, Terheş a ţinut să reamintească faptul că “ Istoria a demonstrat că nimic clădit pe ura nu dăinuie”


La alegerile europarlamentare, PSD a avut un scor foarte slab, iar apele din partid s-au tulburat, mai ales după ce Liviu Dragnea a ajuns la închisoare.

Dar, viaţa trebuie să continue, iar social-democraţii să se mobilizeze şi să se reorganizeze, deoarece urmează aproape doi ani de alegeri.

Clasat pe locul 2 la europarlamentare, cu 23.4% dintre voturi,  PSD a primit 8 mandate europarlamentare.

Printre ei se află şi sălăjeanul Chris Terheş, care a lăsat haina preoţească pentru politică şi pentru a face mai mult pentru rămâni la Bruxelles.

După ce a trecut nebunia cu alegerile, noul europarlamentar a ţinut să mulţumească celor care au avut încredere în echipa PSD, dar şi celor cu care a lucrat în echipă, în special cu colegii de la PSD Sălaj.

În ce priveşte noua menire a lui Cristian Terheş, europarlamentarul a ţinut să sublinieze faptul că va lupta în Parlamentul European pentru ca România să fie puternică şi respectată în Uniunea Europeană. Totodată. acesta va marşa pentru promovarea valorilor fondatoare: libertate, egalitate în drepturi, democraţie, respectarea drepturilor fundamentale ale omului şi stat de drept.

În ce priveşte adversarii politici, Terheş a precizat că minciuna, dezinformarea şi ura sădită în societatea românească se va întoarce contra lor precum un bumerang.


“Mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi, iar în ziua alegerilor europarlamentare au votat pentru echipa PSD. Mulţumesc cu aceastaă ocazie, de asemenea, fiecărui membru şi simpatizant PSD, PNŢCD, PER sau celor apolitici care s-au implicat în această campanie pentru a susţine echipa PSD la europarlamentare.

Am avut ocazia în aceasta precampanie şi campanie să întâlnesc foarte multi aleşi, membri şi simpatizanţi PSD şi nu pot avea decât cuvinte de laudă, apreciere şi stimă atât pentru ceea ce au făcut în această campanie, cât şi pentru ceea ce au făcut în comunităţile lor locale pentru a le dezvolta.

Am avut alături, de asemenea, membri şi simpatizanţi PNŢCD care s-au implicat în această campanie, spunând că o fac pentru ca România să fie tratată de la egal al egal în Uniunea Europeană.

Am întâlnit şi persoane fără apartenenţă politică ce s-au implicat în campanie pentru echipa PSD, deoarece au crezut că aceasta poate reprezenta cel mai bine interesele României în Parlamentul European.

Tuturor celor care mi-aţi fost alături, v-aţi implicat în campanie, aţi susţinut şi votat echipa PSD, vă mulţumesc!

Dragi colegi, prieteni, susţinători şi simpatizanţi, ţinem aproape şi continuăm lupta pentru România şi români!

Îi felicit şi pe cei care au câştigat aceste alegeri. Acestora, însă, le spun doar că minciuna, dezinformarea şi ura pe care au sădit-o şi promovat-o în societatea românească se va întoarce contra lor asemenea unui bumerang. Istoria a demonstrat că nimic clădit pe ura nu dăinuie.

Nu în ultimul rând, transmit o mulţumire specială echipei PSD Sălaj, alături de care am fost mai mult în această perioadă, şi unde am întâlnit oameni de foarte mare valoare, care au făcut enorm pentru judeţul Sălaj.

În ceea ce mă priveşte, aşa cum am spus în campanie, mă voi lupta din Parlamentul European pentru ca România să fie puternică şi respectată într-o Uniune Europeană ce trebuie să îşi apere şi promoveze valorile fondatoare: libertate, egalitate în drepturi, democraţie, respectarea drepturilor fundamentale ale omului şi stat de drept”.

Cristian Terheş – europarlamentar


loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj