Connect with us

FOTBAL

Gabriel Vaşvari rămâne la Sepsi şi în sezonul următor


”La Sfântu Gheorghe am întâlnit seriozitate şi un club profesionist din toate punctele de vedere”, a spus fobtalistul zălăuan care mai are un an contract cu Sepsi


Transferat în vara trecută la Sepsi de la Poli Timişoara, Gabriel Vaşvari a devenit în scurt timp un jucător de bază la echipa din Sfântu Gheorghe, fiind printre jucătorii care au evoluat cel mai mult în sezonul regulat. Zălăuanul a fost mulţumit din toate punctele de vedere de ce a întâlnit la echipa din Covasna, astfel că va continua să joace la Sepsi şi din sezonul 2019 – 2020, mai ales că mai are contract un an.

”Mai am contract cu Sepsi şi îmi doresc să continui la Sfântu Gheorghe.  M-am simţit foarte bine, am întâlnit seriozitate şi un club profesionist din toate punctele de vedere”, a spus fotbalistul de 32 de ani.

Deocamdată, Vaşvari a venit acasă, la Zalău şi se bucură de vacanţă, urmând să revină la pregătirile pentru noul sezon începând cu 10 iunie, când are loc reunirea lotului.

“Din ce ştiu, vor pleca mulţi jucători şi vor fi multe schimbări.Dar până la reunirea lotului, în 10 iunie, mă bucur de vacanţă, de familie. Sper să revin cu forţe proaspete, fiindcă sezonul următor va fi mult mai greu. Acum toate echipele ne vor lua în seamă şi va fi mult mai greu să prindem play-off-ul”, a încheiat Gabriel Vaşvari, care deja a adunat 200 de meciuri în cele şase sezoane din Liga 1.

În campionatul 2018 – 2019, Gabriel Vaşvari a jucat în 32 de partide pentru Sepsi şi a marcat trei goluri, dar în play-off a avut şi momente mai grele din cauza unei accidentări, iar în ultimele partide nu a fost în lotul echipei.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL