Connect with us

FOTBAL

Ciprian Roja: “Rapid Jibou este o echipă de mare caracter”


Tehnicianul formaţiei de pe Someş este mândru de echipa sa, care s-a impus pe Gîlgău Arena, cu toate că nu mai avea şanse la titlu. La fel ca şi în vara trecută, jibouanii au scos Dumbrava din lupta pentru primul loc, iar după rezultatul din derby, Unirea Mirşid aproape că este campioană


În campionatul trecut, chiar în ultima etapă, Rapid Jibou a câştigat pe Gîlgău Arena şi titlul a ajuns la Unirea Mirşid. La un an distanţă, istoria aproape că s-a repetat, iar gruparea de pe Someş a câştigat din nou pe terenul celor de la Dumbrava.

Nici de această dată, Rapid Jibou nu a avut o miză foarte mare, însă fiind vorba de un derby zonal, jiboaunii au dorit să câştige. Cu toate că echipa lui Marius Paşca a condus de trei ori, cu 1 – 0, 2 – 1 şi 3 – 2, finalul de joc a aparţinut oaspeţilor, care în minutul 80 au egalat prin Ionuţ Jeler.

În prelungiri,  Rapid Jibou a dat lovitura prin Vasile Ilieş şi a plecat cu toate punctele spre casă. De acest rezultat s-a bucurat în mod special Unirea Mirşid care s-a desprins la 6 puncte de ocupanta locului 2, iar echipa antrenată de Vasile Jula este ca şi campioană.

“Am arătat ca şi o echipă adevărată şi mie mi-au demonstrat băieţii că au caracter şi ne-am dus la Gâlgău să jucăm fotbal. Chiar dacă noi nu mai aveam mari speranţe la titlu, tot timpul meciurile cu Dumbrava au fost unele de ambiţie şi frumoase. Am început destul de prost pentru că am intrat prea relaxaţi, însă după minutul 15 am început să punem stăpânire pe joc şi-am început să ne creăm ocazii. Golurile din prima repriză le-am primit din cauza unor greşeli individuale. Sigur, câteva decizii ale arbitrilor nu mi-au plăcut, mai ales cea de la lovitura liberă din care Dumbrava a marcat golul doi, în care nu mi s-a părut fault, deoarece a fost direct la minge. Jucătorii mei au fost nervoşii după prima repriză, însă, la pauză i-am calmat şi le-am explicat că trebuie să ne vedem de joc, pentru că trebuie să câştigăm. Mi-am dorit mult să câştig meciul de duminică pentru că încă mai sperăm la locul 2. Am făcut schimbări inspirate şi am câştigat mijlocul terenului în repriza a doua. Totuşi, Dumbrava putea închide meciul, dar nu a făcut-o şi cum în fotbal se schimbă multe, pe final am fost echipa mai proaspătă şi până la urma urmei am câştigat meritat. Felicit băieţii pentru atitudinea lor. Suntem o echipă de mare caracter”, ne-a declarat antrenorul Ciprian Roja, care s-a arătat dezamăgit de comportamentul unor oficiali de la Dumbrava.

“M-a nemulţumit comportamentul unor conducători ai Dumbravei care pe tot parcursul jocului au adus injurii la adresa echipei noastre. Dumbrava Gîlgău nu ştie să piardă. Noi la Jibou, i-am felicitat când ne-au bătut pentru că au fost mai buni şi nu ştiu de ce nu au făcut şi ei acelaşi lucru, pentru că jocul s-a disputat pe teren şi acolo trebuia să fie mai zmei, nu prin tribună sau să fugă după noi la finalul meciului. Nu a fost vorba de agresivitate, ci de multe cuvinte injurioase”, a mai spus Roja.

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL