Connect with us

Ştiri din Sălaj

CRIMĂ. Un sălăjean a fost înjunghiat mortal de un recidivist


Luni seara, în urma unei altercaţii petrecute pe raza judeţului Satu Mare, un bărbat din comuna Chieşd şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic


Eveniment odios petrecut pe raza localităţii Corund, din judeţul Satu Mare. Conform colegilor de la PresaSM, luni seara, în jurul orei 21.40, mai mulţi localnici din Chieşd şi Corund s-au luat la bătaie, pe fondul unor conflicte mai vechi.

Din păcate, această “revoltă” s-a lăsat cu asasinarea unui bărbat din localitatea Chieşd, în vârstă de 45 de ani, în urma unei altercaţii cu un zilier din localitatea sătmăreană – cel din urmă fiind recidivist. Acesta este originar din judeţul Bacău, are 34 de ani şi se pare că lucra în judeţul Satu Mare la o fermă de creştere a animalelor.

Pe fondul unor conflicte mai vechi, cei doi s-au luat la bătaie, iar sălăjeanul l-ar fii atacat pe recidivist cu un cuţit, însă, cei doi au ajuns în şanţ, iar recidivistul i-a luat cuţitul bărbatului din Chieşd şi l-a înjunghiat mortal pe acesta.

Deşi la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de prim-ajutor, pentru sălăjean nu s-a mai putut face nimic, iar medicii au declarat decesul.

Bărbatul din Chieşd care a fost înjunghiat mortal de către recidivistul de pe raza localităţii Corund este Vasile N., cel care împreună cu soţia lui a fost plecat în străinătate mai mulţi ani.

Vasile şi soţia lui au revenit recent în ţară, unde au pus bazele unei mici ferme cu peste 500 de oi. Cei doi aveau împreună doi băieţi.

Conform PresaSM, suspectul ar fi fost reţinut şi le-a precizat poliţiştilor că a fost vorba despre legitimă apărare.

“Mare, mare tragedie. Domnul Vasile era un om foarte harnic şi gospodar. Era căsătorit şi avea doi băieţi. Împreună cu soţia sa, a lucrat ani mulţi în străinătate. După ce a făcut bani în afara ţării, revenise acasă plin de optimism. Şi-a cumpărat vreo 500 de oi şi era un om foarte activ. Nu îmi vine să cred că nu mai este printre noi”, a spus Leontin Chiş – primarul comunei Chieşd, pentru Ştiri din Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj