Connect with us

FOTBAL

FOTO. Peste 100 de antrenori s-au perfecţionat la Zalău sub îndrumarea lui Aurel Ţicleanu


Antrenorii cu Licenţa A şi B UEFA din şase judeţe au fost prezenţi luni, la Zalău, unde a avut loc cursul de perfecţionare, la care lector a fost fostul component al “Craiovei Maxima”, care acum face parte din Comisia Tehnică a FRF


Federaţia Română de Fotbal prin Şcoala Federală de Antrenori a organizat în acest an cursul de perfecţionare al antrenorilor cu Licenţa A şi B UEFA din Sălaj, Cluj, Maramureş, Bistriţa-Năsăud,  Satu Mare şi Bihor, tocmai la Zalău.

Întâlnirea a avut loc luni, în sala festivă a Casei de Cultură a Sindicatelor din Zalău şi s-a bucurat de o prezenţă numeroasă fiind prezenţi peste 100 de antrenori din cele şase judeţe.

Din Sălaj au participat antrenorii cu licenţa A – Marius Paşca, Paul Georgescu, Alexandru Pop, Călin Pop, Claudiu Cornaci, dar şi cei cu licenţa B – Laurean Flonta, Adrian Damian şi Dan Lucaciu. De altfel, la curs au mai fost prezenţi Viorel Ionaşcu (antrenor la CS Viitorul Zalău), dar şi Vasile Jula.

Fostul internaţional pune accentul pe meseria de antrenorat, iar în iarnă a venit la Unirea Mirşid, cu care speră să promoveze în Liga a III-a

Revenind la evenimentul de luni, să spunem că a fost găzduit de AJF Sălaj, la curs fiind prezenţi atât preşedintele Daniel Sabou, cât şi secretarul Leontin Moga. Timp de patru ore, antrenorii au avut plăcerea de a-l asculta pe Aurel Ţicleanu. Fostul component al “Craiovei Maxima” care acum face parte din Comisia Tehnică a FRF a fost lector la acest curs şi le-a prezentat antrenorilor teme importante din domeniul antrenoratului.

“A fost un curs de perfecţionare reuşit şi ne bucurăm că acesta a fost organizat la Zalău. Este un lucru mare că antrenorii din şase judeţe au venit în Zalău pentru perfecţionare. Ne bucurăm că l-am avut alături pe Aurel Ţicleanu, care ne-a împărtăşit din experienţa sa. Se vede că a activat timp de 12 ani în străinătate şi are o altă mentalitate. Cred că toată lumea a avut multe lucruri de învăţat de la acest curs”, ne-a declarat Dan Lucaciu, şeful Comisiei Tehnice din cadrul AJF Sălaj.

La întâlnirea de luni au o fost prezenţi şi câţiva antrenori cu nume din judeţe limitrofe. Este vorba de Romulus Buia (Fotbal Comuna Recea), Dorin Toma (Minaur Baia Mare), Costică Olariu (Sticla Arieşul Turda), Tiberiu Csik, Zoltan Ritli (CSM Olimpia Satu Mare), Ioan Naom (referent zonal), Gică Barbu (Unirea Dej) sau Tiberiu Poraczky (fost antrenor la “U” Cluj).

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL