Connect with us

Ştiri din Sălaj

SIMEX, la Salonul Internațional de Mobilă de la New York


După ce și-a prezentat produsele la Salonul Internaţional de Mobilă „Salone Milano 2019″ din Italia, cunoscutul brand din Şimleu Silvaniei este prezent acum la Salonul Internațional de Mobilă “ICFF New York”, alături de alţi producători de mobilă din România, în intenţia de a găsi parteneri de afaceri peste Ocean


În perioada 19 – 22 mai, complexul expoziţional “Javits Center NYC” din New York  găzduieşte o nouă ediţie a Salonului Internațional de Mobilă “International Contemporary Furniture Fair New York”, la care participă peste 900 de companii din 72 de ţări din întreaga lume.

La prestigioasa expoziţie de peste Ocean, şi-au anunţat prezenţa şi zece producători români importanţi de mobilă, care împreună au afaceri de peste 200 de milioane de lei.

Între aceştia se află şi SC Simex SA Şimleu Silvaniei, care va expune noile modele de mobilier modern.

Scopul este găsirea unor noi parteneri la export.

Pentru producătorii din ţara noastră, 2019 este al doiea an consecutiv la New York.

Conform datelor furnizate de Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, la ediţia de anul trecut au fost încheiate contracte de aproximativ 1 milion de dolari.

La eveniment, în cele trei zile de expoziţie, sunt aşteptaţi aproape 40.000 de vizitatori profeşionişti. Conform celor de la Ziarul Financiar, şi-au confirmat prezenţa şi peste 100 de firme de arhitectură şi de design interior, segmentul de top al dezvoltatorilor comerciali şi hotelieri din America de Nord, precum şi cele mai bune nume din zona de retail de lux şi boutique.

International Contemporary Furniture Fair New York acoperă toată gama de articole şi materiale utilizate în domeniul amenajărilor interioare, de la mobilă de interior şi exterior, covoare şi tipuri de podele, corpuri de iluminat, obiecte de decor, accesorii, textile, până la materiale şi tehnologii de acoperire a pereţilor, mobilier şi accesorii casnice pentru băi şi bucătării.

De precizat faptul că cunoscuta societate comercială condusă de Dumitru Blaga a fost prezentă luna trecută la o altă expoziţie importantă de pe mapamond, unde a fost expus noul brand de mobilă “MOOD”.

Este vorba de Salonul Internaţional de Mobilă „Salone Milano 2019″ din Italia, unde s-a desfăşurat cea mai mare expoziţie din lume, unde se dă tonul în „moda mobilei”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj