Connect with us

CUPELE EUROPENE

HC Zalău a câştigat la scor, prima manşă cu Juve Lis. GALERIE FOTO

 După cum spuneam încă dinaintea "dublei" din optimile de finală ale Cupei EHF de la Zalău,  Juve Lis a fost precum un şoricel în faţa unei pisici cu ghearele ascuţite. Astfel, spectatorii ce au umplut tribunele Sălii Sporturilor au văzut un meci european, cu importanţă pentru calificare, în care elevele lui Gheorghe Tadici au făcut un antrenament cu public, iar tabela de marcaj putea să fie "încinse", de numărul de goluri de la poarta formaţiei din Portugalia.

De data aceasta, antrenorul Zalăului a fost mai milostiv cu adversara şi a trimis încă de la început pe semicerc a doua echipă. Chiar şi aşa, diferenţa de scor a crescut continuu, în timp ce puţinele reuşite la poarta finalistei EHF erau trăite cu fericire de lusitane, la maxim! Probabil că, pentru HC Zalău un obiectiv a fost acela ca poarta apărată de Laura Ghilă, Adina Mureşan sau Mihaela Mureşan să rămână cu "lacăt", iar scorul arată acest lucru, iar adversara sălăjencelor au marcat doar 14 goluri şi doar 6 dintre ele au fost înscris în prima repriză!

Ca şi la partida cu campioana Oltchim, cele mai bună jucătoare ale Zalăului au fost cele din "aripa tânără", iar remarcatele speciale au fost Roxana Varga şi Carmina Bădiţă. De cealaltă parte, lusitanele s-au remarcat la orice alt domeniu în afară de handbal, iar, la o primă vedere, nu e greu de observat că adversarele sunt nişte amatoare. Nu trebuie să ştirbim nici rezultatul Zalăului, iar partida din manşa secundă, programată duminică de la 11.00, va fi un nou treaptă pentru HC Zalău în drumul spre etapele superioare, acolo unde dorim să revedem o ispravă, precum cea din sezonul trecut.

 


Final: HC Zalău – Juve Lis 25 – 14 (15 – 6)


HC Zalău:
Delia Roman, Mihaela Mureşan-Cheţa, Adina Mureşan – Roxana Varga (8 goluri – 6 din 7m), Carmina Bădiţă (5), Crina Ailincăi-Pintea (3), Ana Maria Şomoi (2), Florina Èšurcaş (2), Andrada Pop (1), Florina Ciobanu (1), Gabriella Szucs, Alina Czeczi (1), Loredana Pera (1), Roxana Rob, Valeria Beşe şi Andrada Trif. Manager: Gheorghe Tadici


Juve Lis:
Tatiana Gois, Sofia Joao – Amado Telma (6 goluri), Patricia Mendes (3 – 1din 7m), Ana Gante (2), Andreia Isidro (1), Andreia Cardoso (1), Rita Chaves (1 – 1 din 7m), Beatriz Cordeiro, Sara Goncalves, Maria Fatima Suare, Mariama Sano, Franciasca Marques şi Mariana Moreira. Antrenor:  Afra Andre; antrenor secund: Pinho Elisabete

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE