Connect with us

TENIS DE CAMP

Şimleuanul Barna Krisztian, învingător la Oradea


Antrenorul de la CS ProTenis Şimleu Silvaniei a trecut la joc şi la finalul săptămânii a câştigat un turneu din cadrul circuitului Tenis Partener


La Şimleu Silvaniei, tenisul de câmp este iubit şi practicat la Clubul Sportiv ProTenis Şimleu Silvaniei, acolo unde antrenor este Barna Krisztian.

Însă, în weekend, şimleuanul a schimbat foaia şi a lăsat treningul de antrenor pentru echipamentul de joc şi a participat la un turneu din cadrul circuitului Tenis Partener.

Barna Krisztian s-a aflat la startul turneul RJT Oradea, competiţie la care a participat la nivelul 7. La acest nivel au fost înscrişi nu mai puţin de 12 participanţi, care au fost împărţiţi în patru grupe a câte trei sportivi fiecare.

Şimleuanul a fost repartizat în Grupa B, în timp ce din Grupa C a făcut parte un alt sălăjean, Alin Mercea. Soarta şi tabloul competiţiei a făcut ca cei doi sălăjeni să se întâlnească în faza semifinalelor şi să se dueleze pentru un loc în marea finală.

Zălăuanul Alin Mercea a început mai bine şi şi-a adjudecat primul set cu 7 – 5, însă în setul doi, antrenorul-sportiv de la CS ProTenis Şimleu a revenit spectaculos şi s-a impus cu 6 – 3. Partida a avut nevoie de supertiebreak pentru a-şi desemna un câştigător, iar în cele din urmă acesta a fost Barna Krisztian care a fost mai precis pe final şi a câştigat ultimul set cu 10 – 7.

În marea finală, şimleuanul a început din nou cu stângul şi a pierdut primul set cu 3 – 6 împotriva lui Cristian Chirobocea. În setul doi, însă, sălăjeanul a evoluat perfect şi s-a impus cu 6 – 0. Setul 3 i-a revenit tot tenismenului din oraşul de sub Măgura, care s-a impus cu 6 – 3.

Să spunem că gazda competiţiei a fost Baza de Tenis Sănătatea Oradea.

“Meciul din semifinală a fost foarte disputat, cu schimburi de mingi foarte lungi, dar am reuşit să mă concentrez pe final şi am izbutit să închid meciul. Finala am reuşit să o câştig în setul decisiv, după un meci lung de peste două ore. A fost o experienţă frumoasă şi mă bucur că am reuşit să aduc un titlu pentru oraşul Şimleu Silvaniei”, ne-a declarat Barna Krisztian.

Să spunem că şi oraşul Şimleu Silvaniei va fi gazda unui turneu din cadrul circuitului Tenis Partener ce va avea loc în perioada 28 – 30 iunie la nivelele 5 şi 6.

“Este un prilej de a promova tenisul la nivelul Şimleului şi sper să fie un turneu reuşit”, ne-a mai spus antrenorul de la CS ProTenis Şimleu.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS DE CAMP