Connect with us

HANDBAL

FOTO. Flori, lacrimi şi emoţii la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”


La ultima partidă pe teren propriu din această stagiune, cele patru jucătoare care se vor despărţi de HC Zalău au fost aplaudate la scenă deschisă de către fani şi toate au primit buchete de flori din partea conducerii


Meciul de duminică cu Minaur Baia Mare a însemnat mai mult decât un joc de campionat. Pe semicerc s-au aflat ocupantele locurilor 7, respectiv 8, dar cu toate acestea, jocul a fost urmărit cu interes din tribune, atât de către fanii şi susţinătorii lui HC Zalău, cât şi de către suporterii maramureşeni, care au venit într-un număr ridicat la acest derby zonal.

Fiind şi ultima partidă în faţa propriilor fani, HC Zalău a ţinut neapărat să câştige această confruntare şi a reuşit acest lucru, chiar dacă Minaur a început mai bine şi în primele 20 de minute a condus de mai multe ori. Până la urmă, echipa condusă de Gheorghe Tadici şi-a revenit la timp şi în final a câştigat cu 33 – 28, obţinând a 10-a victorie din acest campionat.

Meciul cu Baia Mare a avut şi momente emoţionante, atât la început, cât şi la final, iar în prim plan au fost cele patru handbaliste care la finalul acestui sezon se despart de HC Zalău.

Este vorba de Paula Teodorescu, Valentina Panici, Raluca Irimia şi Roxana Szollosi, pentru care fanii au pregătit şi o mică coregrafie.

Chiar la începutul jocului, în tribune au fost afişate două bannere, dintre care unul a fost pentru “căpitanul” Valentina Panici.

“Cu dăruire şi devotament mereu ai intrat pe teren, Vali Panici, pentru noi rămâi căpitanul etern”, a fost mesajul pentru căpitanul de la HC Zalău, în timp ce celălalt banner a fost cu un mesaj de mulţumire pentru toate cele patru jucătoare care după meciul de la Braşov se vor despărţi de formaţia zălăuană.

“Succese şi înfrângeri am trăit împreună, pentru tot ce aţi făcut la Zalău vă dorim o viaţă bună”, a fost mesajul fanilor.

După terminarea partidei, cele patru jucătoare au primit buchete de flori din partea conducerii în semn de mulţumire pentru activitatea de la HC Zalău.

Emoţiile nu au putut fi depăşite, astfel că pe ochii celor patru handablistelor s-au putut vedea lacrimi la ultimul joc disputat în tricoul Zalăului, în faţa fanilor.

A urmat şi o poză de grup pentru  amintire, între suporteri şi handbalistele de la HC Zalău.

Două dintre cele patru jucătoare au semnat cu alte echipe. Valentina Panici va ajunge la Măgura Cisnădie , iar Roxana Szollosi va juca din vară pentru Minaur Baia Mare.

Paula Teodorescu urmează să devină mămică şi a întrerupt activitatea sportivă, în timp ce Raluca Irimia a fost şi ea ofertată de Măgura Cisnădie, dar încă nu a luat o decizie asupra viitorului său.

Roxana Szollosi a fost cea mai veche componentă de la HC Zalău, formaţie la care a jucat aproape 10 ani.

Valentina Panici a îmbrăcat tricoul Zalăului timp de şase ani, în timp ce Raluca Irimia şi Paula Teodorescu au jucat pentru HC Zalău în ultimele trei sezoane, fiind transferate de gruparea zălăuană în vara anului 2016.

Sursa foto: Mircea Pauşeniuc

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL