Connect with us

CUPELE EUROPENE

Un fotomodel din Moldova se bate cu Gaby Szucs pe semicerc, în Cupa EHF. GALERIE FOTO

Adversara Zalăului din Cupa EHF are în lot şi o jucătoare din Republica Moldova, care prezintă pentru o agenţie de fotomodele de lux din Chişinău!

 

Având în vedere că diferenţa de valoare dintre HC Zalău şi Juve Lis este precum între Steaua şi FC Zalău, elevele lui Gheorghe Tadici se gândesc deja la sferturile de finală ale Cupei EHF. Cum ambele partide cu formaţia din Portugalia se joacă la Zalău, şansele lui Gabriella Szucs şi compania tind spre 100%, iar spectatorii din Sala Sporturilor vor avea ocazia să vadă şi alte lucruri inedite.

Sigur, un pol important va fi singura "stranieră" din lotul formaţiei Juve Lis. Originară din Republica Moldova, Mihaela Talmaci este singura jucătoare străină, care se va duela cu jucătoarele Zalăului. Pentru handbalista de peste Prut, sportul şi modellingul se împacă perfect. În vârstă de 20 de ani, Mihaela este un fotomodel de succes, la Agenţia "Glow Models" din capitala Moldovei. Altfel spus, moldoveanca se va duela pe semicercul sălii de la poalele Meseşului cu Gabriella Szucs, sex-simbolul finalistei EHF.

Partidele se vor juca la Sala Sporturilor din Zalău, sâmbătă după-amiază de la ora 17.00, iar duminică dimineaţă de la ora 11.00.

                                                Sursa foto: Glow Models

loading...
Loading...
7 Comments

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE