Connect with us

HANDBAL

Măgura Cisnădie a ofertat trei jucătoare de la HC Zalău!


După Valentina Panici, Raluca Irimia şi Cristiana Nica au mai primit oferte tentante de la formaţia sibiană


Deşi este în Liga Naţională doar de câţiva ani, Măgura Cisnădie are deja în palmares o medalie de  bronz, dar şi o participare în grupele Cupei EHF.

Formaţia antrenată de Alexandru Weber se luptă şi în această stagiune pentru cupele europene şi vrea să îşi formeze o echipă şi mai redutabilă pentru stagiunea următoare astfel că deja a ofertat mai multe jucătoare cu experienţă.

Şi de la HC Zalău au primit oferte tentante trei jucătoare, este vorba de Valentina Panici, Raluca Irimia şi Cristiana Nica.

Panici deja şi-a dat acordul să plece la Măgura, în timp ce situaţia celorlalte două handbaliste este neclară.

În urmă cu câteva săptămâni pivotul Raluca Irimia a anunţat conducerea că din vară va pleca în Spania, în timp ce cu Cristiana Nica, Tadici a ajuns la un acord de prelungire a contractului.

“La fel ca şi în cazul lui Panici, Irimia şi Nica au avut evoluţii bune în jocurile cu Cisnădie şi ca atare, Măgura le-a înaintat oferte. De fapt sunt şi alte echipe care le-au ofertat pe cele două jucătoare.Nu ştiu ce va hotărâ Raluca Irimia, dacă rămâne consecventă  de a pleca în Spania. În cazul lui Nica,  noi am avut o discuţie pe tema prelungirii contractului şi ea vrea să rămână, dar acum şi noi suntem într-o perioadă de tatonare cu nişte jucătoare. Personal cred că atât Nica, cât şi Mihalcea vor rămâne pe loc”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL